Auto bolo 2krat na geometrii a stale mam pocit ze taha do pravej strany.
Problemom je, ze auto sice ide rovno za volantom (co predtym nebolo) ale ako keby sa volant sam nevracal do rovnej polohy ale do polohy mierne doprava. Pripajam aj vysledky z geometrie, neviem ci sa s tym da nieco este spravit.
Skús dať iné kolesá aj s pneu, alebo prehoď aspoň zadné za predné, ja som niečo podobné pociťoval na mojich letných a nevedel som prísť čo to robí, dal som zimné a prestalo to
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
to je jasný, že to táhne, když rozdíl v záklonech je 1°20' , max. rozdíl je do 30' aby to bylo cajk, nemá to přihnutý rameno? nebo jen posunutou nápravnici, toto není jen tak, něčím si to muselo projít
posunem nápravnice by to mělo jít dohnat, nebo aspoň něco, samozřejmě kontrola napravy na případné poškození beru jako samozřejmost, všechno jinýho je cajk, tak možná to fakt zkusit jen doladit na tý geošce, no ale to měl udělat ten servis co tu geometrii dělal
Těm je to buřt, řeknou nevychází to a nazdar že...
Nebylo na tom dělaná spojka nebo EGR nebo něco ?
Zkusit dát šrouby na otisky nebo ideálně si na geo povolit nápravnici a doladit to tam...
Mě to tehdy dělaly na OI nový pirelly. Dal jsem přední dozadu a přestalo to. Ale ten záklon je blbě. Buď po ráně nebo posunutá nápravnice. Dělal jsem jednu OII která to měla po ráně do pravé konzole ramene taky nadoraz v dírách co nejvíc dopředu a víc už s tím dělat nešlo. Tak to jezdí s podobnými hodnotami ale problém žádný není.
Nebola robena spojka ani nic take. To tahanie do stran som zacal pozorovat po prezuti z letnych na zimne. Predtym som 3 mesiace jazdil na letnych, odkedy mam auto a ziadny problem. Jak som prezul na zimne tak odvtedy som mal pocit ze mi auto taha doprava. Slo to na geometriu, tam upravili tu zbiehavost ale na ten zaklon mi povedali, ze sa to upravit neda, ze to je pravdepodobne po nejakom naraze... toz neviem, ci mi to na nejakej geometrii vedia upravit...