1.9 TDI AGR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
1.9 TDI AGR
Zdarec, potřeboval bych poradit dnes ráno při jízdě do práce mi zdechlo auto zničeho nic, občas mi před tím blikalo žhavení ale stačilo znova nastartovat a zhaslo, ale tet zdechlo a nejde vůbec natočit, zkoušel jsem to roztlačit ale chytlo to jen na chvíli a chod motoru byl dost hrubí motor strašně vybroval a nešel skoro do otáček, tak jsem to dotáhl domu a nejdřív jsem povolil matku na vstrikach jestly tam jde nafta a vystříklo tak 3 kapky, tak jsem si řekl že tam nejspíš nejde nafta, tak jsem vzal kabel a připojil ho na stop ventil na čerpadle a na plus na baterie, a zjistil jsem že ventil sice cvakne ale při připojeném napětí v něm furt něco cvaka, když jsem to zkoušel i na druhém agr tak cvakl póze jednou při privedení napění pak už necvakalo stejně tak i na ahl, myslíte že je to tím ventylem?
Gas gras or ass.....
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
Re: Tdi offf 1.9 agr
myslet znamená hovno vědět bez vagu se nikam nepohneš, musíš vědět čísla závad proč ti bliká ta spirálkaSmoker420 píše: myslíte že je to tím ventylem?

-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
ak si neodpojil vodič stopventilu a pridal si plus z baterky , potom si sa dostal druhou stranou k relátku R109 , ktoré spína silový obvod pre stopventil . Ak chceš overiť funkčnosť stopventilu , musíš pôvodný vodič odpojiť a až potom pridať plus .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
-
- Přispěvovatel
Tak jsem se na to dneaka koukl, zkusil jsem odpojit ten kabel na ventily a připojil to přímo na baterku a ventyl už cvakl jen jednou ale stejně to nejde natočit, ale je mi divné že když k tomu připojím i ten kabel tak začne přerušovaně furt cvakat, u jinýho auto to nedělalo, že by třeba špatná cívka v tom ventylu? Žhavení svítí takže by relé mělo být ok ne ? Nebo jaký může být ještě důvod že tam někde nafta?
Gas gras or ass.....