Superb-divný problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Superb-divný problém
Hoši.Chtěl jsem vyměnit jednomu budíky s maxíkem.Jelikož jsem to dělal cca už asi 50×,neviděl jsem problém až teď.Budíky jsem dodal já,takže nové s pinem.On přijel.Nahodil jsem to,postup psát nebudu,ale problém.První byl ten,že to nebralo PIN auta co měl na plast.přívěsku.Dušoval se,že ty klíče s pinem dostal přímo ve škodovce,i když auto bylo z druhé ruky,ale koupeno jako jeté ve škodovce.mrknul jsem se na SKZ na plast.přívěsku a na SKZ budíku a to nesedělo.Načetl jsem pin z budíku a jasně,byl jiný.Tak jsem pokračoval dále.Vzalo to už můj vyčtený pin,ale přizpůsobení se nevedlo.V kanálech 22-23 vše OK.tak jse zkusil porovnat SKT v budících a motorovce a to sedělo,ale motorovka nevzala pin.setkal se s tím někdo??Pin motorovky jsem zatím nezkoušel vyčíst,protože nebyl čas.Ale jakmůže auto jet s jiným pinem v motorovce a s jiným v budících??Kyby byl v motorovce vyplý,pochopím,ale vyplý není.HA??
superb divny problem
heh je to skladacka a vlastne je tam asik hecknuty soft ze neporovnanva piny inac to vzdy porovnava a ked nesedi tak nejde.
som totalny samouk