kontrolky ABS-ASR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kontrolky ABS-ASR
při překročení rychlosti 20km,se rozsvítí,na palubce kontrolky ABS,ASR, snímač jsem kontroloval zatím,jenom opticky(nemám vag), u levého p. kola na snímači,je prodřená ta gumová manžetka,káblíky,vypadají neporušeny. bez vagu se nehnu? 

octavia combi 1.9tdi 81kw ASV Spider RS-egr.off,čip107kw/310Nm.oil catch tank, trippling on.
kontrolky ABS-ASR
na autě v podpisu, včera zničeho nic. vag mám objednaný.
octavia combi 1.9tdi 81kw ASV Spider RS-egr.off,čip107kw/310Nm.oil catch tank, trippling on.
kontrolky ABS-ASR
pokud svítí ABS i ASR,tak by to mělo být na předku?
může to mít souvislost,že při rozpojení konektoru snímače a destičky, jsem neodpojil baterii? 

kontrolky ABS-ASR
kotouče jsem neměnil, chtěl jsem si udělat,jen klasickou údržbu,ale děkuji Ti za rady.
kontrolky ABS-ASR
na vagu závada lz snímač otáček,proběhla výměna vše ok,po ujetí 30km,se opět rozsvítí ABS-ASR.(po výměně snímače,hlásí vag bez závad).na co se ještě zaměřit?Předem díky za rady. 

kontrolky ABS-ASR
ASR je zaplý, asi jsem to špatně popsal, svítí ABS,ASR součastně.
kontrolky ABS-ASR
vag jsem musel vrátit, dá se to změřit scenerem VAG506?
kontrolky ABS-ASR
to mám smůlu,ale dík za ochotu.