zásuvka tažného zařízení Touran 2014
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
zásuvka tažného zařízení Touran 2014
Prosím o zapojení nebo foto drátů zásuvky tažného 13 pin.
Na mém Touranu je odpojeno po nějakém servisním zásahu a na internetu jsem je nenašel. Je to odpojeno přímo v zásuvce. To co jsem našel neodpovídá barvám. Taky bych se zeptal je li tam někde schovaná jednotka pro zásuvku. Jestli v ní není i pojistka.
Děkuji.
Na mém Touranu je odpojeno po nějakém servisním zásahu a na internetu jsem je nenašel. Je to odpojeno přímo v zásuvce. To co jsem našel neodpovídá barvám. Taky bych se zeptal je li tam někde schovaná jednotka pro zásuvku. Jestli v ní není i pojistka.
Děkuji.
VW Touran 2014 2.0TDI 103kW CFHC LIFE
Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost
Mitsubishi Outlander PHEV
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Promiň ale pokud by to bylo tak jednoduchý tak se neptám. Je tam napědí 12V na jednom ze tří hnědých drátů. Jinak se tam nic neděje. Proto se ptám na tu jednotku kterou jsem měl ve starým touranu. Taky si myslím že je tam hlídání vlákna a tedy když nenaměří žárovku tak ji vypne jako všechny vnější světla na autě.
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jednotky svoji pojistku nemívají, pojistku bys měl mít normálne osazenou mezi ostatníma pojistkama. To je original vyndavací závěs, nebo nějaká dodělávka?
Větvě vetšinou vypínají auta, na vozíku se to nevypíná, jen některý nový jednotky (a to nevim jestli už bude tvuj případ asi ne) přehazujou třeba vadnej blikač, za obrys atd...to tě pak zmagoří...
Zkus možnost...vlez diag do jednotky přívěsu, a koukni, jestli můžeš jednotlivě ty věci aktivovat...pak proměřit
Větvě vetšinou vypínají auta, na vozíku se to nevypíná, jen některý nový jednotky (a to nevim jestli už bude tvuj případ asi ne) přehazujou třeba vadnej blikač, za obrys atd...to tě pak zmagoří...
Zkus možnost...vlez diag do jednotky přívěsu, a koukni, jestli můžeš jednotlivě ty věci aktivovat...pak proměřit
***VAG,PSA,Renault***
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
To bych rád ale nemám diagnostiku.chosepm píše:Jednotky svoji pojistku nemívají, pojistku bys měl mít normálne osazenou mezi ostatníma pojistkama. To je original vyndavací závěs, nebo nějaká dodělávka?