Superb III dobíjení a servo nejde
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Superb III dobíjení a servo nejde
Bohužel nevím co s tím kdo dělal nebo ne hází to jeden na druhého, taxík, prý to nedobijelo tak měnili na benzince baterku a prý to Asi prepolovali i když nevím jak by se jim to povedlo, no budiž
Auto jde nastartovat ale svítí všechny kontrolky co mohou píše to jednotku řízení bez komunikace, snímač úhlu řízení bez komunikace, alternátor bez komunikace l, jednotka hlídání akumulátoru bez komunikace
Altik jsem vyndal a nechal v Baesu zrepasnout, dal jsem ho tam a nic, stejně to nedobiji a závady to píše dál všechny
Něco odpálil ale co? Pojistky OK
Díky za radu ale ale s tímto já asi nehnu...
Auto jde nastartovat ale svítí všechny kontrolky co mohou píše to jednotku řízení bez komunikace, snímač úhlu řízení bez komunikace, alternátor bez komunikace l, jednotka hlídání akumulátoru bez komunikace
Altik jsem vyndal a nechal v Baesu zrepasnout, dal jsem ho tam a nic, stejně to nedobiji a závady to píše dál všechny
Něco odpálil ale co? Pojistky OK
Díky za radu ale ale s tímto já asi nehnu...
To na baterce mohlo klidně zůstat odpojený, v tom problém není, J367 jen hlídá co teče do a z baterky kvůli kapacitě, pro SSroman1648 píše:Byl povyjetej konektor z minusovyho kontaktu asi jak s tím jebali, tak chybu baterky už to nehlásí ale jinak vše ostatní dal a nedobíjí to:

Tady je alternátor už inteligentní s LIN komunikací, by mě zajímalo, podle čeho soudíš, že to nedobíjí a posíláš ho na repas

Nechal bych to drožkáře řešit v autorizáku, SIII už není pro šmudly ... Jen projet to nikdo nezkusil?
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1

přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Skús najprv spraviť takzvaný Capacitor discharge, odpoj oba póly od baterky a prepoj ich medzi sebou samozrejme tak aby sa ani jeden pol nedotykal baterky, tým vybiješ kapacitory a spravíš taký ten "tvrdý reset" jednotkám.
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0