Chlapi potřebuju radu, vyměnil jsem podvolantovku na Octavii2 a rozsvítila se kontrolka imobilizeru a volan. píše to na imo špatný signál a uhel natočení volantu. Proč svítí imo?????
Je to manual 77kw tdi. Nic jsem nekodoval ani zakladní nastavení nedelal. Svitil airbag a netroubilo to. Tak jsemobjednal podle vinka novou a odpojil baterku, přehodil a vyskočili tyhle chyby. Myslel jsem že smažu jen chybu airbagu a bude to cajk. Proč svití imo to nechapu.
Rozeber to a skontroluj ci si vsetko spravne docvakel a neohel si nejaky pin v konektore na podvolantovke. To immo je divne keby si skombinoval spatny kruzek a podvolantovku nepujde ti snimac uhla natocenia volantu. Ale vsetko ostatne ano.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Ten kroužek musí být k podvolantovce nejdou zaměnovat.Pokud odpojil baterku tak tak stačí jen limit řízení ale pokud auto zjistí že tam odvolantovka není tak chce už nastavení přes diag.Ale základ je dobrej kroužek a vše zapojit.
Piny ohnuté nejsou a byl tam kroužek 1K0 959653 C a dal jsem tam Borsehung B11435 a vin TMBDS21Z282053934. kRABICE BYLA UŽ ROZDĚLANA TAK KDO VI ZDA NENI VADNY UŽ VRÁCENÝ OD NĚKOHO.
Jo tady bude patrně už problém v tom "novém" kroužku, druhošku vůbec nedávám,raději starší origo když už to musím dělat ( dělal jsem to párkrát kamarádům ) jinak se tomu vyhýbám jak čert kříži