co potrebujem k UNISCAN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
co potrebujem k UNISCAN
mam elm323 a notebook co potrebujem k rozbehaniu tohoto softu ? Da sa to s tymto interfejsom alebo potrebujem iny !? cital som ze potrebujem dva com porty na notebooku !? nechapem ako to ma byt zapojene ! PORADTE PROSIM ,Dakujem za kazdu reakciu
Pořádně to tu pročti ,určitě se o tom hodněkrát psalo
jinak s ELM to vůbec nesouvisí,HW je zcela odlišný propojený přes 2*com ,které musí navíc 100% fičet v DOSu,protože v tom maká samotný soft.
Takže chce to staré PC s Win 95/98 u notebooku řešitelný druhý port jedině přes PCMCIA kartu s RS 232 a to ještě jen s některou
Jinak ale pokud se podaří rozběhat ,je to dost slušné zařízení vůči investici ,kterou to obnáší

jinak s ELM to vůbec nesouvisí,HW je zcela odlišný propojený přes 2*com ,které musí navíc 100% fičet v DOSu,protože v tom maká samotný soft.
Takže chce to staré PC s Win 95/98 u notebooku řešitelný druhý port jedině přes PCMCIA kartu s RS 232 a to ještě jen s některou

Jinak ale pokud se podaří rozběhat ,je to dost slušné zařízení vůči investici ,kterou to obnáší

- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Na Notebooku to rozchodit není jednoduché, na každém to nechodí. Mně se to podařilo na Toshibě s picmickou, která nebyla nejlevnější a musel jsem ji nakonfigurovat jinak, než doporučuje výrobce. . Když jsem to nastavil podle manuálu, tak to nešlo. Na IBM ani náhodou
Pokud nemáš v malíku DOS, pod kterým to chodí, tak to může být oříšek rozběhat.
Ber to od Jamola, za ty peníze to stojí, je to i s compem a vyzkoušené.
Pokud nemáš v malíku DOS, pod kterým to chodí, tak to může být oříšek rozběhat.
Ber to od Jamola, za ty peníze to stojí, je to i s compem a vyzkoušené.