Ahoj. Teče mi do auta PZ dveřmi, je tam v řiti folie. Folie už se bohužel nevyrábí. Jak to řešíte?
Poprvé jsem to zkusil oboustrannou izolepou a folie z domácích potřeb,to vydrželo jen chvíli, tak jsem to pak zkusil na silikon a nedrží to vůbec
Opel Astra J sports tourer 1.7, 81kw, 2014
Kia Ceed combi, 1.4, 80kW, 2009
mě by to samotného zajímalo často poruším tu folii lepím to různě i hrůzně,vlastnil jsem OI a tam výplně nebyly vůbec a nikdy mě do ní nezateklo, fakt nekecám ani v jedněch dveřích po otevření výplně nebyla folie a do auta nikdy nezateklo,
martinsidlo píše: OI koupit novou origo věc je měsíc od měsíce horší.
Co s tým spravíme take držím pri živote GIV variant už sem byl rozhodnutý že ho prodám ale zmenil sem názor teraz sem išiel na dovču po dálnici lupel šestku a len fukot
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
já si vzpoměl na Fabii I face, LZ dveře tam mráz vypumpoval těsnění ze stahovašky, prostě jak tam zatékalo a mrzlo těsnění vypadlo vyslelo a fábka teklo, fábka stojí v hodonéně pod stromama kde se ted prohnalo tornádo, stahovačku jsem odvrtal, napilplal silikonem přišrouboval a leta klid, jinak tam byla vzadu za řidičem louže, parkování to jsou fakt stromy a keře, nikdy jsem to již neviděl,
majitel vozidla ivan svozil facebook hodonín
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 19 črc 2021, 11:27, celkem upraveno 1 x.
Ja ked som rozoberal zadne dvere tak som ju vselijak narezal aby som spravil co potrebujem a potom zalepil sedou patexovou páskou.na vodicovych dverach som igelit nahradil obycajnym ciernym igelitovym mechom do kosa asi a oblepil patexovou paskou a takisto ani kvapka do auta...
folie uz nejde koupit kolik let a kdyz jsem je kupoval, tak stejne uz nelepily. Pouzivam oboustranku na parozabrany a drzi to a to lepidlo v kartusi by taky nemuselo byt spatne.