Zdravím,
mám problém, nemůžu se spojit s VW Passat B6. Mám Vag Com 704 a nevím jakou mám zvolit inicializaci spojení a jaký protokol. Zkoušel jsem různě kombinovat, ale marně. Předem díky za každou pomoc.
Připojení VW Passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Připojení VW Passat
Pokud vse funguje spravne tak neni treba nastavovat nic - nainstalujes kabel do PC, pripojis k autu a aktivujes. Zrejme Tvuj kabel nebude tak uplne vporadku...miras82 píše:Zdravím,
mám problém, nemůžu se spojit s VW Passat B6. Mám Vag Com 704 a nevím jakou mám zvolit inicializaci spojení a jaký protokol. Zkoušel jsem různě kombinovat, ale marně. Předem díky za každou pomoc.
Re: Připojení VW Passat
No počkej, to se pleteš ne?Klokan píše:Pokud vse funguje spravne tak neni treba nastavovat nic - nainstalujes kabel do PC, pripojis k autu a aktivujes. Zrejme Tvuj kabel nebude tak uplne vporadku...miras82 píše:Zdravím,
Mám 704.1 a když si dám volbu NASTAVENÍ PROGRAMU následně NASTAVENÍ PORTU A PROTOKOLU mám navýběr zatrhnout:
Parametry inicializace:
- Bypass OBD II
- Bypass CAN
- Použit K-line
Protokoly:
- KWP 1281
- KWP 2000
Co mám zatrhnou abych mohl komunikovat s ŘJ VW Passat B6?
S motorem to jde po zatržení "Použít K-line, ale s jinými to nejde.
Zkoušel jsem na ostatní "Bypass CAN a KWP 2000 a nic.
no ked tam zaskrtnes bypass CAN tak je asi CAN vypnuyt lebo ho bude obchadzat. teda aspon tak som si to prelozil. ja nemam HEX CAN kabel. takze vychadzam len z toho co si napisal ty. ale niekto kto ma HEX CAn by ti mohol lepsie poradit.miras82 píše:Takže Bypass CAN a z protokolů KWP nic?kevino píše:passat B6 (3C) pouziva na komukaciu s diag. CAN BUS. po k-line ide len motor a asi aj aut. prevodovka (ale to neviem urcite). takze kabel nastav na CAN BUS
To znamená K-line a z protokolu KWP 2000kevino píše:no ked tam zaskrtnes bypass CAN tak je asi CAN vypnuyt lebo ho bude obchadzat. teda aspon tak som si to prelozil. ja nemam HEX CAN kabel. takze vychadzam len z toho co si napisal ty. ale niekto kto ma HEX CAn by ti mohol lepsie poradit.miras82 píše:Takže Bypass CAN a z protokolů KWP nic?kevino píše:passat B6 (3C) pouziva na komukaciu s diag. CAN BUS. po k-line ide len motor a asi aj aut. prevodovka (ale to neviem urcite). takze kabel nastav na CAN BUS
To už jsem možná zkoušel, ale 100% to nevím. Zítra se uvidí.
Zatím díky.