Připojení VW Passat

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
miras82
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Připojení VW Passat

Příspěvek od miras82 »

Zdravím,

mám problém, nemůžu se spojit s VW Passat B6. Mám Vag Com 704 a nevím jakou mám zvolit inicializaci spojení a jaký protokol. Zkoušel jsem různě kombinovat, ale marně. Předem díky za každou pomoc.
Klokan
Sběrač informací

Re: Připojení VW Passat

Příspěvek od Klokan »

miras82 píše:Zdravím,

mám problém, nemůžu se spojit s VW Passat B6. Mám Vag Com 704 a nevím jakou mám zvolit inicializaci spojení a jaký protokol. Zkoušel jsem různě kombinovat, ale marně. Předem díky za každou pomoc.
Pokud vse funguje spravne tak neni treba nastavovat nic - nainstalujes kabel do PC, pripojis k autu a aktivujes. Zrejme Tvuj kabel nebude tak uplne vporadku...
miras82
Přispěvovatel

Re: Připojení VW Passat

Příspěvek od miras82 »

Klokan píše:
miras82 píše:Zdravím,

Pokud vse funguje spravne tak neni treba nastavovat nic - nainstalujes kabel do PC, pripojis k autu a aktivujes. Zrejme Tvuj kabel nebude tak uplne vporadku...
No počkej, to se pleteš ne?
Mám 704.1 a když si dám volbu NASTAVENÍ PROGRAMU následně NASTAVENÍ PORTU A PROTOKOLU mám navýběr zatrhnout:

Parametry inicializace:
- Bypass OBD II
- Bypass CAN
- Použit K-line

Protokoly:
- KWP 1281
- KWP 2000

Co mám zatrhnou abych mohl komunikovat s ŘJ VW Passat B6?
S motorem to jde po zatržení "Použít K-line, ale s jinými to nejde.
Zkoušel jsem na ostatní "Bypass CAN a KWP 2000 a nic.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

passat B6 (3C) pouziva na komukaciu s diag. CAN BUS. po k-line ide len motor a asi aj aut. prevodovka (ale to neviem urcite). takze kabel nastav na CAN BUS
miras82
Přispěvovatel

Příspěvek od miras82 »

kevino píše:passat B6 (3C) pouziva na komukaciu s diag. CAN BUS. po k-line ide len motor a asi aj aut. prevodovka (ale to neviem urcite). takze kabel nastav na CAN BUS
Takže Bypass CAN a z protokolů KWP nic?
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

miras82 píše:
kevino píše:passat B6 (3C) pouziva na komukaciu s diag. CAN BUS. po k-line ide len motor a asi aj aut. prevodovka (ale to neviem urcite). takze kabel nastav na CAN BUS
no ked tam zaskrtnes bypass CAN tak je asi CAN vypnuyt lebo ho bude obchadzat. teda aspon tak som si to prelozil. ja nemam HEX CAN kabel. takze vychadzam len z toho co si napisal ty. ale niekto kto ma HEX CAn by ti mohol lepsie poradit.
miras82
Přispěvovatel

Příspěvek od miras82 »

kevino píše:
miras82 píše:
no ked tam zaskrtnes bypass CAN tak je asi CAN vypnuyt lebo ho bude obchadzat. teda aspon tak som si to prelozil. ja nemam HEX CAN kabel. takze vychadzam len z toho co si napisal ty. ale niekto kto ma HEX CAn by ti mohol lepsie poradit.
To znamená K-line a z protokolu KWP 2000
To už jsem možná zkoušel, ale 100% to nevím. Zítra se uvidí.
Zatím díky.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“