OII CAYC umřela
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII CAYC umřela
Kluci zdechlo ji to u obchodu už to ne startuje jakože vůbec to nic nedělá, Zhaveni nrproblikne s jednotkou motoru se ne spojím, takže napájení, kde hledat?
Jen jsem na to rychle kouknul u obchodu, tak než se to dotáhne
Diky
Jen jsem na to rychle kouknul u obchodu, tak než se to dotáhne
Diky
-
- Aktivista
Re: OII CAYC umřela
relé 460 ?
Pozri, či nájdeš tieto napájania na ecu. Pozor, je to háklivá jednotka (PCR2.1).
Super, děkuji, takže pokud tam napájení půjde, jednotka KO ?
Podle chybového kodu v ostatních jednotkách 01314 to odkazuje právě na poruchy jednotky...
Relé 100 do Eboxu jsem objednal ale tím to nebude, kuchnul jsem obal a nic mu není mustek krásně chodí, když je sepnu stejně se nic neděje, kabeláž jsem zkoušel kousek obnažit a vypadá hezky,žádná shnilotina, ale uvidíme co naměříme
Podle chybového kodu v ostatních jednotkách 01314 to odkazuje právě na poruchy jednotky...
Relé 100 do Eboxu jsem objednal ale tím to nebude, kuchnul jsem obal a nic mu není mustek krásně chodí, když je sepnu stejně se nic neděje, kabeláž jsem zkoušel kousek obnažit a vypadá hezky,žádná shnilotina, ale uvidíme co naměříme
dosť do RJ motoru nateče a je tam zelenina
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Jj, nedávno jsem tam měl Passat 3C který za jízdy z ničeho nic umřel a bylo to taky přesně tímto...jednotka totálně zaoxidovaná
- Přílohy
-
- IMG_20220301_164208.jpg (81.14 KiB) Zobrazeno 1929 x
-
- IMG_20220301_164214.jpg (71.27 KiB) Zobrazeno 1929 x
-
- IMG_20220301_164221.jpg (67.04 KiB) Zobrazeno 1929 x
-
- IMG_20220301_164240.jpg (75.09 KiB) Zobrazeno 1929 x
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jednotky k dispozici !!! Nové i starší. 

Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4.
OK já se k tomu ještě pořádně nedostal ale určitě se ozvu, díky
Tak jsem, se k tomu dostal konečně, je to zapeklite, měřil jsem to podle toho pinoutu, kostra pin 1 je, to hlavní plus na pinu 5 nula, ten další pin 87 tam namerim tak 8v a ten další 92 má 12v...
Hlavni plus do eboxu je silný červenozeleny drát, prozvonim ho ale ten plus z eboxu do jednotky prostě nejde, relé nové, beze změny..
Může ta krabice být po smrti??
Hlavni plus do eboxu je silný červenozeleny drát, prozvonim ho ale ten plus z eboxu do jednotky prostě nejde, relé nové, beze změny..
Může ta krabice být po smrti??
Ak meriaš 0, 8V a pod tak pozor aby neboli vyhnité káble skús pri meraní hýbať zväzkami, prípadne ak sa dá poťahať za konkrétne káble.
Kabeláž jsem odizoloval od konektorů počítače k té příčce do motorového prostoru, tam nic, je to jak nové, dal zatím nevím, ale může to být dole jak to vede po nosníku někde uhnile, to je jasne
Kluci odkud dostává to relé impuls že má pustit šťavu na počítač? Nemůžu v té kabeláži nic najít...
Kluci potřebuju nakopnout kam se s tím pohnout...
Kuchnul jsem původní relé a když ho manuálně spojím tak to pustí hlavní plus na počítač a po otočení klíčku to startuje ( točí ale nechytne ), žhavení neproblikne
Kabeláž je OK, už to mám celý rozpletený, pořád je mi divný že na ten jeden pin jde z eboxu ( pojistkovnice v motorovém prostoru )nějakých 7,3V - proč zrovna tahle hodnota? nemůže ten ebox být fakt po smrti ? Proč nejde spínací impuls na relátko taky nevím
V té eletrice trochu plavu,dokážu změřit odkud kam,ale možná mi unikají některé souvislosti...nevím
Kuchnul jsem původní relé a když ho manuálně spojím tak to pustí hlavní plus na počítač a po otočení klíčku to startuje ( točí ale nechytne ), žhavení neproblikne
Kabeláž je OK, už to mám celý rozpletený, pořád je mi divný že na ten jeden pin jde z eboxu ( pojistkovnice v motorovém prostoru )nějakých 7,3V - proč zrovna tahle hodnota? nemůže ten ebox být fakt po smrti ? Proč nejde spínací impuls na relátko taky nevím
V té eletrice trochu plavu,dokážu změřit odkud kam,ale možná mi unikají některé souvislosti...nevím
Podľa schémy ide na pin 87 z poistky č.1 a taktiež by si mal namerať aj v OBD2 pin č.16 tých 8V. Pozri tú poistku 1, koľko tam nameriaš po zapnutí zapalovania.
Ešte niečo.