Rozhodl jsem se ho dodělat, sehnal jsem jednotku, držák, tlačíko se symbolem telefonu pro MF volant atd a po zapojení to spíš nedělá co má

Vyměnil jsem spínač na MF volantu za verzi se symbolem telefonu, proběhlo nakódování jednotky pro MF volant na 00119 což je telefon+tempomat po CAN.
Jednotka telefonu je zapojená takto přesně podle schematu-napájení, CAN a propoj do zeleného konektoru radia+mikrofon (což jsem x-krát procházel). A stejně na volantu nejde přepnout maxidot na telefon, pouze se zobrazí nápis ,,Radionavigation,, a nejde přehodit na telefon, ostatní tlačítka na volantu nijak na tenhle nápis nereagují. Gateway resetována několikrát.
Podezřívám nakódování jednotky telefonu pokud to má vubec vliv, VCDS mi nezobrazí nápovědu nebo možnosti kódování na co by se dalo změnit

Máte někdo zkušenost ? Co by mohlo bejt teoreticky špatně.. už mi zbývá jen nakódování..
Jednotka je 1U0 035 729C což se dle ETKY pro telefon používalo.. ale.. došla mi i s konektorem, ve kterém chybělo vedení CAN, dodělal jsem ho.. není to tahle kravina ?