Ahoj, jde s jistotou říct, co tohle způsobilo?
Dokáže tohle vadný vstřik? Nebo špatný chip? Nebo je to jen únava materiálu po 300tkm?
Díky
Prasklý píst CUAA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prasklý píst CUAA
- Přílohy
-
- IMG_1360.jpg (329.35 KiB) Zobrazeno 1738 x
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Re: Prasklý píst CUAA
Za mě kombinace všeho co zmiňuješ
vstreky na repas počítam že na nich nikto nečiahol nový piest a uvidí sa
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Kolik tam bylo karbonu před čištením toho pístu? Kolik je na ostatních? Je tam znát rozdíl nebo všechny stejně?
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Písty jsou jen otřený měkkým hadrem. Žádný čištění.
Když budu hledat detaily, tak asi opravdu nepatrně víc na tom prvním, pak čtvrtém, třetím a nejlepší byl druhý.
Ale ty rozdíly jsou fakt zanedbatelný.
Objednal jsem všechny nový. Vstřiky repasovat nejdou, tak jsem objednal taky nový, k tomu šály, GO hlavy...
Tak uvidíme
Když budu hledat detaily, tak asi opravdu nepatrně víc na tom prvním, pak čtvrtém, třetím a nejlepší byl druhý.
Ale ty rozdíly jsou fakt zanedbatelný.
Objednal jsem všechny nový. Vstřiky repasovat nejdou, tak jsem objednal taky nový, k tomu šály, GO hlavy...
Tak uvidíme
- Přílohy
-
- IMG_1469.jpg (915.97 KiB) Zobrazeno 1381 x
-
- IMG_1466.jpg (921.09 KiB) Zobrazeno 1381 x
AJ ti to papalo olej ??
Zaujíma ma to skrz to, že spodok je v podstate rovnaký ako motor CUNA/CUPA a tie motory papajú veľmi radi olej.
Tretí krúžok máš skladaný alebo je len jednoduchý s dierkami po obvode ?
Zaujíma ma to skrz to, že spodok je v podstate rovnaký ako motor CUNA/CUPA a tie motory papajú veľmi radi olej.
Tretí krúžok máš skladaný alebo je len jednoduchý s dierkami po obvode ?
Olej byl skoro od začátku měněný max po 15tkm, ale nikdy nebylo třeba dolít ani kapku. Řekl bych, že to mělo velký vliv. Kroužky volné, motor naprosto čistý.
S CUNA je motor shodný tak akorát tvarem a principem. Shodné tam není prakticky nic.
Stírací kroužky jednoduché.
Motor je složený, až bude čas hodí se do auta a budeme řešit soft.
S CUNA je motor shodný tak akorát tvarem a principem. Shodné tam není prakticky nic.
Stírací kroužky jednoduché.
Motor je složený, až bude čas hodí se do auta a budeme řešit soft.
Tie vymeny oleja su fakt pri tychto diesloch asi najpodstatnejsie.
Viem ze je tam plno modifikacii oproti CUNA/CUPA a preto nema problem aj s tym vykonom.
Ale zaujimali ma najviac tie kruzky pretoze velmi vela CUPA motorov zerie olej a konstrukcne to je rovnake.
Viem ze je tam plno modifikacii oproti CUNA/CUPA a preto nema problem aj s tym vykonom.
Ale zaujimali ma najviac tie kruzky pretoze velmi vela CUPA motorov zerie olej a konstrukcne to je rovnake.