vw sharan nechladi klima
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vw sharan nechladi klima
Ahoj prijel ke me sharan 1.9tdi pd 2005 s nefunkcni klimou. Ma to 2 zonovou klimu , kdyz spustim klimu tak kompresor spusti az na 1500 ot/min a zacne se prehrivat vysokotlaka vetev ( cervena) , kdyz pustim plyn na volnobezne otacky , tak klima vypne spojku.Vsiml jsem si ze nepsusti sahary.Pamet motorovky a klimy je prazdna. Pres akcni cleny spustim saharu ,ale bezi na 1 stupen (pomalu) druhou rychlost mi to nenabizi. Kompresor nekdo menil pred rokem. V klime bylo pouze 109gramu. Nevim zda jsem doplnil spravne 1050g kdyz je dvouzonova? Stitek s klimou na aute chybi. Nemate nekdo napad co stim?
Re: vw sharan nechladi klima
Jak jsi přišel na těch 109 gramů to po odsátí ukázala plnička ? To je to co zbylo v hadicích tzn v autě nebylo vůbec nic
Problém na těchto autech je právě zhnilé vedení klimy dozadu to chce vyřešit jinak to bude hned zase prázdné, některé ty trubky už vůbec nejdou koupit nebo stojí bakuli peněz tak se to musí dozadu zaslepit. Jáký to cca. ukazuje tlak v systému když to na volnoběh odstaví ?
Problém na těchto autech je právě zhnilé vedení klimy dozadu to chce vyřešit jinak to bude hned zase prázdné, některé ty trubky už vůbec nejdou koupit nebo stojí bakuli peněz tak se to musí dozadu zaslepit. Jáký to cca. ukazuje tlak v systému když to na volnoběh odstaví ?