Fábie 2 1.6tdi 55kw váha vzduchu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fábie 2 1.6tdi 55kw váha vzduchu
Ahoj…u fabie 2 1.6tdi 55kw se mě stala taková věc vyměním si vzduchový filtr samozřejmě vše rozdělám opatrně..odšroubuji šroubky, odpojím konektor, vyměním vzduchový filtr. A druhý den jak jedu dom z práce mě začne blikat žhavení a pak se i zobrazí kontrolka žlutě motoru. Dám na diagnostiku..a když koukám na chybové hlášky a když mrknu na net co to je..tak mě dle chyb.kodu to najde vahu vzduchu. Viz příloha. Může to mít souvislot s výměnou vzduchového filtru? Díky za rady
Naposledy upravil(a) šulda dne 05 říj 2023, 17:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu.
Důvod: Úprava názvu.
Re: 1.6tdi 55kw váha vzduchu
Áno, môže to byť aj novým vzduchovým filtrom.
Aký tam máš SW? Je to z čias dieselgate. Ak si prešiel úpravou (flash) na novú verziu, musíš mať za váhou vložený tubus.
Aký tam máš SW? Je to z čias dieselgate. Ak si prešiel úpravou (flash) na novú verziu, musíš mať za váhou vložený tubus.
Re: Fábie 2 1.6tdi 55kw váha vzduchu
No to ted nereknu jaky soft tam je..to bych musel zitra zapatrat jestli to diagnostika ukaze. A filtrem to muze jako byt ze jiny ma treba, jak bych to vystvetlil..jinou hustotu oproti originalu? A kdybych tam vratil ten co tam byl, tak by to melo prestat? Premyslim ze to vyzkousim vratit tam co tam byl…nastesti jsem ho nevyhodil a zasranej byl tak jen lehunce..spise skoro nic..
- martinsidlo
- Aktivista
Re: Fábie 2 1.6tdi 55kw váha vzduchu
A máš vůbec zapojenej konektor váhy?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené