Majstri som uz na pokraji sialenstva.
Mam tu caddy a stale pise na pristrojovke ze vypalene ziarovky na zadnych obruysovych
svetlach.
Zavada 00984 a 00985
Ziarovky vsetky svietia kontakte precistene a stale to pise.uz som.z nervami v koncoch
V com hladat chybu
Vw caddy problem so svetlami
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vw caddy problem so svetlami
Mpps Galetto Ktag Vagcan Vcds Vagtacho
IstaD Diagbox FoCom Autocom
EgrOFF,DpfOff,a mnoho ineho zariadenim FLEX ziadny klon
Re: Vw caddy problem so svetlami
Premeraj si kabelaž od jednotky centralnej elktriky po svetla. Može byť odpalene koncaky v BCM. Nemáš tam ťažne zapojene natvrdo na zadne svetla bez jednotky?
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Z ničoho nič, alebo si niečo menil, zapájal? Žiarovky, kódovanie....
Za číslom závady je aký kód? Skrat, prerušený obvod....?
Za číslom závady je aký kód? Skrat, prerušený obvod....?
Uz som to vyriesil.pripadam si ako debil.zameral som sa na ziarovky ktore svietili a pritom mi uniklo ze su zle ziarovky ine a ono to funguje tak ze ked nesvieti jedna nahradi ju druha.takato banalita a kolko s tym clovek zabije casu
Mpps Galetto Ktag Vagcan Vcds Vagtacho
To máš ako keď mi kolega telefonuje, že mu nejde toto a toto. Tiež mi nenapadne poradiť mu, nahodiť len spadnutý istič. Človek automaticky predpokladá nejaké elementárne znalosti a skúsenosti protistrany, ale môžeš mať vedomosti aj skúsenosti a jednoducho ťa nenapadnú skontrolovať základné veci a rozmýšľaš hneď zbytočne zložito.
Hlavne že si na to prišiel.
Inak s tým spadnutým ističom a rozobratím polky vecí skrz to, sa stalo už aj mne.

Hlavne že si na to prišiel.
Inak s tým spadnutým ističom a rozobratím polky vecí skrz to, sa stalo už aj mne.