pán si koupil golfa 7, 200t km na budíkách, hned po koupi, ať udělám rozvody. Auto jsem zvedl, zespoda neskutečně poblitý olejem, tak, že plastové kryty pod podlahou byly od trvalé přítomnosti oleje zkroucené a zadní náprava promaštěná kvalitně.
Olej evidentně tekl guferem kliky, pod rozvody. Takže nové rozvody, řemínek olej.čerpadla, přetěsněná vana a nový plastový domeček s guferem ptfe. řekl jsem, že za ca. 14 dní ať se staví, zkontroluji, že olej neteče a dám dekl pod motor... Jinak na vyndaném domečku s guferem byl rok 2023, takže ho tam kdosi nedávno dával...
Po najetých ca.500km opět zespoda to samé

Tak mu říkám reklamace, asi se mi nepovedlo dát gufero, i když jsem to dělal pečlivě, odmaštěné, na sucho, bylo elring i s přípravkem... Prostě udělal jsem mu to zadarmiko úplně nejlíp, s motorem jsem neotáčel ne jak píší po 4 hodinách, ale až za dva dny a... zkouška 50km a CHČIJE TO FURT PROUDEM! Kliku jsem samozřejmě studoval, jestli v ní nejni rejpanec, koukal jsem na odvzdušnění kliky nahoru do vent.víka a průchozí...už docela nevím co s tím. Gufero za dost peněz, práce spoustu a naprd... Mám sto chutí mu vrátit prachy za 1.gufero a říct mu, že neumím opravit. Bůh ví, proč to někdo prodával...