Exploze baterie Rapid 1.2TSi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Exploze baterie Rapid 1.2TSi
Kluci člověk se neustále potkává s něčím novým,včera odpo mi volal jeden co jsem mu na tomto autě dělal týden zpátky brzdy,olej,opneu atd že chtěl odjet a pod kapotou jen něco jakoby bouchlo a nic to nedělá,ani kontrolky, říkám si asi kontakt na baterce,bylo to kousek tak jsem se tam jel podívat - v baterce necelé 3V,to ještě budiž ale nafouklá jak Zeppelin a vzadu děravá jak od krompáče, kyselina ( nebo co to v tom dneska je ) vyteklá pod autem
Dal jsem jinou baterku,nastartoval,dobíjí to normálně cca. 14,3V ( měřeno profi multimetrem a starým analogem ) , jako kdyby to přebíjelo řeknu ano baterka se přehřála a bouchla ale tady se nic takového neděje, asi fakt nějaký problém v té baterce ?? Dva roky starý Exide...
Dal jsem jinou baterku,nastartoval,dobíjí to normálně cca. 14,3V ( měřeno profi multimetrem a starým analogem ) , jako kdyby to přebíjelo řeknu ano baterka se přehřála a bouchla ale tady se nic takového neděje, asi fakt nějaký problém v té baterce ?? Dva roky starý Exide...
Re: Exploze baterie Rapid 1.2TSi
napadá mňa len vnutorný skrat
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Jo, to asi jo,něco v té baterce, ale to jsem fakt neviděl, jednou u Feldy která začala nabíjet 17V spálily se žárovky a bouchla baterka, ale tady u toho Exide AGM bych to fakt nečekal 

Jo to se kamarádovi stalo taky. Ale delší čas jezdil že už jako ráno startoval s nabíječkou nebo kabelama. Taky agm.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
To tady ne, to auto je ve stavu nového,cokoliv se mu tam nezdá hned chce řešit, nic no,dám novou baterku a uvidíme 

- martinsidlo
- Aktivista
Me takto bouchla na rok starym aute. Chyba baterky.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Může ji reklamovat co mu řeknou 

"Závada se neprojevila." 
Ale k věci... To se nejspíš stalo při startu, né? To by s nabíjením nemělo nic společného. Pokud to nebyl start po chvikovým stání...
Ale k věci... To se nejspíš stalo při startu, né? To by s nabíjením nemělo nic společného. Pokud to nebyl start po chvikovým stání...
Oct asv 2000, DieselPower
No vzhledem k tomu jak se nový auta k těm baterkám chovaj (nabíjení přes 15V).
Tak, že to bouchlo se ani nedivím.
Stačí aby se vyzkratoval jeden článek. A najednou máte 3V na čláku místo normálních 2,4V, to znamená vaření jak blázen.
K tomu ještě třeba nějaká vada na přetlakovém ventilku a je to.
Tak, že to bouchlo se ani nedivím.
Stačí aby se vyzkratoval jeden článek. A najednou máte 3V na čláku místo normálních 2,4V, to znamená vaření jak blázen.
K tomu ještě třeba nějaká vada na přetlakovém ventilku a je to.
U Rapidu 1.2TSi AGM? Tam bych tedy čekal EFB, tedy odolnější zaplavenou baterii.
Jojo při startu prej chtěl startovat a bouchlo to 

Včera s tím dojel normálně na baterku co jsem mu půjčil,dal jsem novou baterku,znovu změřil dobíjení,všechno cajk takže fakt problém byla ta backa.. 

synovemu kamaratovi tyzden stara baterka zacala horiet za jazdy najhorsie na tom je ze sa to stalo v nemecku prisiel do roboty auto skoncilo na srotovisku nestihli to ani uhasit teraz riesi z poistovnou ze vraj vyjazd hasicov si musi zaplatit cista tragedia mercedes w 203 poface 2006
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
Dobrý no, to je zase všechno u toho že to vyrábí kdo má do prdele díru, zlatá čina..