1,6tdi cxxb po kontrole rozvodu nechyti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1,6tdi cxxb po kontrole rozvodu nechyti
Zdravim vsechny, na nedavno koupenem sportsvanu 1,6tdi cxxb jsem koukal jak jsou na tom rozvody. Odpojil jsem hadicky na naftu, na vodu, na tlak v dpf jsem odpojil cidla abych mohl hadicky odehnoiut a koukal na stav remenu. Abych nasel nejaka cisla na remenu, tak jsem hadicky nastrakl zpet bez zajisteni a parkrat to natocil bez krytu, to to chytlo vzdy normalne. Pak jsem vse sestavil a od te doby to nemuzu natocit, a vubec nevim proc, jako by nemel naftu, Ale kdyz odpojim hadici z filtru do cerpadla a zkusim zastartovat, tak tam nafta strika. Poradi nekdo na co se zamerit? Diag pise na motoru nizky napeti a zadny signal od esp, byla odpojena baterka.
Diky
Diky
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: 1,6tdi cxxb po kontrole rozvodu nechyti
co máš za diag? vcds kde ti de blok měřených hodnot nebo čtečku na kody ??
mam vcds
hodnoty jdou
hodnoty jdou
-
slovacek.milos
- Aktivista
otáčky motoru a tlak paliva , startuj a napiš co ti to tam píše, před tím na hlavní straně dej výpis ze všech jednotek zadej auto a pak vymazat z paměti at máš co nejméně chyb
po startu se musí zobtrazovat otáčky a cca při dvěsta tlaku ti to chytne, pokud přeleze tlak přes čtyři sta něco chybí otáčky teploty??
po startu se musí zobtrazovat otáčky a cca při dvěsta tlaku ti to chytne, pokud přeleze tlak přes čtyři sta něco chybí otáčky teploty??
ja koukal na tlak v klidu a bylo 199bar
-
slovacek.milos
- Aktivista
za klidu tam musíš mít O bar pak zakneš klíček a tlak paliva v kelly jsem to nepochopil tam jsou tři čerpadla v nádrži O.25, 0.5 a 5 začneš startovat a skočí to cca 200 a chytne, pokud máš za klidu 199 to ti nepoje, máš něco blbě s piezo měřičem tlaku na liště na tlak za klidu 199 ti to prostě nepojede
začni startova a napiš jaký je vývoj tlaku
začni startova a napiš jaký je vývoj tlaku
Klicek byl zapnuty, jinak bych nenacetl jednotku. A bylo chvily po pokusu startovat. Tlak tam zustane nejaky ne.
dnes jsem to byl opet ukusit ale nic, nema s tim spojitost tahel cyba?
- Přílohy
-
- napeti.jpg (120.79 KiB) Zobrazeno 637 x
-
slovacek.milos
- Aktivista
baterku na nabíječku a smazat závadu na start, tě pak zajímá tlak pliva a otáčky motoru, pokud motor točí jak má a tlak pliva ti skočí přes 400 tak bádáš dál kdo nedá pokyn ke startu, najdeš třeba v přizpůsobení počtu klíčů 0
s nízkým napětím problém nemám, mám 8 různých nabíječek a pokud něco dělám s elektrikou automaticky připojuji ale jsou auta kde 7V při startu natočíš a 6,99 V ani neštěkne, přitom baterka nová ale vyrobená ve státě kde nemrzne
s nízkým napětím problém nemám, mám 8 různých nabíječek a pokud něco dělám s elektrikou automaticky připojuji ale jsou auta kde 7V při startu natočíš a 6,99 V ani neštěkne, přitom baterka nová ale vyrobená ve státě kde nemrzne
Máš to zavzdušněný, ty 1.6 jsou na to hrozně háklivý.
Bylo to prez noc na nabijecce, chyba smazat nejde. Ukazovalo to na svorce 30 jwn 8v, tak jsem odpojil baterku a dotahnul kontakty v power boxu a uz je tam 12.45, ale chyba po smazani ihned naskoci
-
slovacek.milos
- Aktivista
přifoukni start sprej
to lze i u nafty? me je divna ta chyba v motoru o tom napeti, nejde smazat, respektive jde, ale hned naskoci