Kodiaq piska ventilator topeni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kodiaq piska ventilator topeni
Zdravim vsechny, neresil jste nekdo asi nejen na kodiqu, ze treba pri brzdeni motorem z kopce, nebo urcitym naklonu auta piska ventilator? Jako by se nekam hnul a o neco se otiral. To ma vuli v lozisku? Mam za to ze jednickova ovce to taky delalavala a s nim sem tenkrat neco delal a nebyla nutna vymena.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Kodiaq piska ventilator topeni
celý rok máš zaplou klimošku tak jak to má dlouho vydržet?? pořád stejné ocel a bronzové ložisko, můžeš vrtnou dírku ve ventilátoru a poslat tam třeba wd pomůže na chvilku, dlouhodobé řešení jen kreditka a ubude pár tisíc na kontě nový ventilátor
pokud tě mohu poprosit jak jsi stím autem spokonený mě tam nic nenadchlo, spíš mám v tom autě takové napětí, zrcátka, prostor, ovládání, takový stres aby se nic nestalo, 7 míst
sedět v kufru, prostě jsem tomu nějak nepřišel na chut dík moc 
pokud tě mohu poprosit jak jsi stím autem spokonený mě tam nic nenadchlo, spíš mám v tom autě takové napětí, zrcátka, prostor, ovládání, takový stres aby se nic nestalo, 7 míst
Prave ze ne, ja klimu pouzivam minimalne, ja jsem u ni hned nachcipanej, ani topeni moc nepoustim, ja to vzdycky valim tak, ze staci to teplo co z toho jde naporem vetru a kdyz uz tak to mam pusteni na nejnizsi otacky a pri tom to dela.
Jestli potrebujes 7 mist je na to asi lepsi sharan, ja mival teda 6to mistnyho a kodiaqa mam toho prvniho, dvojka je prej zase o neco dal
Jestli potrebujes 7 mist je na to asi lepsi sharan, ja mival teda 6to mistnyho a kodiaqa mam toho prvniho, dvojka je prej zase o neco dal
Naposledy upravil(a) šulda dne 26 říj 2025, 09:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
-
slovacek.milos
- Aktivista
v poho já jen chtěl vědět jak luxus za takový prachy jak na tebe působí, prostě jsem byl do kodiaka donucený a to auto na mě nijak nepůsobí, ted mám vychytaný gollf 5 benál a voyager IV Cr s vozíkem ve stavu 1A, z voyager vydělám sedačky dám tam molitam a spím na dovolené, bordel kolem servisu vozím na vozíku
-
slovacek.milos
- Aktivista
jj uz jsem trochu koukal, ale asi to bude muset pockat do jara, ted se ceka na servis u toho zeny potkanyho golfa a to bude raketa
-
slovacek.milos
- Aktivista
a golf typ motoru?
-
slovacek.milos
- Aktivista
mno je to trochu raketa a náročnější na přípravky
uvidime, ted je to odvezeny do druhyho servisu, prvni na to 11 dni ani nesahl, ikdyz mel udajne cas
-
slovacek.milos
- Aktivista
do toho se asi nikdo nehrne, dělal jsem puretech pomalu tři týdny, fuj, ted jsem dělal dva dny dacia 55 kW tři ventily, docela mě to i bavilo, 
tak nejde o to nehrne, ale kdyz slibi ze na to v tejdnu koukne a pak to tam stoji 11 dni...