Ačkoliv to zní že už to tady na fóru muselo být tak jsem hledal ale bohužel nenašel.
Měl jsem problém že teplota na budíkach mi vždy vylezla na 70 stupňů a po chvíli se převalila na 90, ovšem to bylo v létě. Každopádně 14 dní zpátky už to na těch 90 nevylezlo a zůstalo to stabilně na 70.
Tudíž jsem šel na věc a vyměnil jsem termostat za origo a co se nestalo? Dělalo to pořád, tak jsem sáhnul po čidlu teploty, též jsem dal origo a stále nic. Pořád mi to vrtalo hlavou jelikož když jsem jezdil po městě tak to na těch 80-90 vylezlo. Tak jsem vyměnil ještě jednou termostat s tím že by to prostě mohl být vadný kousek, tak jsem dal wahler a stále to stejný, tak jsem si řekl že to naloguju po cestě do školy (30 km a víceméně stále do kopce).
Zjistil jsem že na 70stupnu to bylo cca po 6 km, ovšem od 70 to už nestoupalo tak rychle, ale i tak to vylezlo na 80 ( budíky stále ukazují 70stupnu). Dále jsem si všiml že výše už teplota v motorové neleze a držela tam , i když jsem jel pak jeden úsek z kopce tak spadla asi o 4 stupně, tudíž nic hrozného.
Každopádně teď už nevím co s tím aby tam bylo cca těch 90 jak v motorovce tak na palubce
Je nový termostat, čidlo, vodní pumpa, boční domeček chladící kapaliny a i samotná hlava, ovšem ta je z 81 a nevím zda by to nemohlo dělat problém, ovšem logicky v tom problém nevidím.
Auto jinak krásně topí, ale tohle mě prostě vadí
Předem děkuji za veškeré rady