Možná bych to svedl i sám ale bojim se tech bublin a navíc nevím jestli se musejí vyndavat okna ven?
Folie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Folie
Zdar chlapi, přemýšlel
jsem na oct. si dát folie ale pořád váhám. Někdo doporučuje a zase na opak. má někdo zkušenosti a + atestem.
Možná bych to svedl i sám ale bojim se tech bublin a navíc nevím jestli se musejí vyndavat okna ven?
Zdar, mám folie na všech oknech mimo čelní sklo-můj názor : na okna předních dveří už bych si je nedal, respektive když jo tak rozhodně s menším zatemněním, než na zadní dveře a okno.Couvat ve tmě podle zrdcátek s folii na okně je o hubu. Většinou spouštím okna abych něco viděl. Ale jak říkám záleží na tom, jak velké to ztmavení je.
Octavia Combi 1.9 TDI 81kW, AHF
Nechceš komplet boční okna na Oct. polepený super 3M fóliema, známej je prodává. Atest mám někde doma taky.
Jinak sám bych to nelepil, dá se to , ale za tu pakárnu radši někomu zaplatím, hlavně zadní okno.
Jinak mé zkušenosti s fóliema jsou v podstatě kladné, alespoň na zadních oknech 100%, na předních jak kdy a jak kde, v německu na předních oknech budeš mít problémy.
Jinak sám bych to nelepil, dá se to , ale za tu pakárnu radši někomu zaplatím, hlavně zadní okno.
Jinak mé zkušenosti s fóliema jsou v podstatě kladné, alespoň na zadních oknech 100%, na předních jak kdy a jak kde, v německu na předních oknech budeš mít problémy.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Jsem na tom stejně už jsem uvažoval že dám pod nárazník(aby nebylo vidět)nějaký přídaný světlo na zpátečkuNaldo píše:Zdar, mám folie na všech oknech mimo čelní sklo-můj názor : na okna předních dveří už bych si je nedal, respektive když jo tak rozhodně s menším zatemněním, než na zadní dveře a okno.Couvat ve tmě podle zrdcátek s folii na okně je o hubu. Většinou spouštím okna abych něco viděl. Ale jak říkám záleží na tom, jak velké to ztmavení je.
Mám folie na všech zadních oknech a je to paráda, z venku není dovnitř vůbec vidět, můžu mít plněj kufr krámů a nevypadám jak vietnamec, co jede na trh. ale dopředu bych si to nedal. Když sedím vzadu, tak je mi to trochu nepříjemný, ale asi jde o zvyk. Podle mě by mělo být vidět zboku na řidiče co dělá, dá se předejít kolizi když vidím,že na mě někdo nekouká
Hlavně když jedu na motorce, tak mě zatmavená auta z vedlejších silnic docela děsí.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Probíralo se to tuším na škodováckým fóru http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4596&hl=, tak čti a vzdělávej se 
Já osobně je mám vzadu 75% zatmavení a je to supr. I s tim umim couvat v noci!
Stálo mě to tři litry
pozn.: fotka je stará, až budu mít čas, bude aktualizace
Já osobně je mám vzadu 75% zatmavení a je to supr. I s tim umim couvat v noci!
pozn.: fotka je stará, až budu mít čas, bude aktualizace
Naposledy upravil(a) kartmen dne 18 dub 2006, 11:52, celkem upraveno 1 x.
nemám žádné auto na naftu
...mam na aute kremikovou folii na vsech oknech a je to super.Jde jen o zvyk.S tim lepenim jelikoz je delam v servisu tak mi to jako problem nepripada a kdyz vlezu do auta bez folii pripadam si jak v akvarku...takze ode me urcite rada zalezi na cloveku comu vyhovuje ale ja jsem na cely auto(samozrejme ne na celni okno)
Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu