nafta a její cena
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nafta a její cena
Pánove co na to řikaté u nás je už litr za 32,50 ne že bych o tom chtěl extra diskutovat ale na forum o dieselech se to docela hodí 

Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
- warhead_cz
- Přispěvovatel
Re: nafta a její cena
no co je to vis na co
ale jeste porad se to vyplati oproti benzinu 

Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI 

Stojí to pěkně za vyliž řiť. Jenže v tomhle blbým státě to není jen o naftě - když vidím rohlík za tři koruny a máslo za padesát, mléko za dvacku a chleba přes třicet, je mi na blití, pánové.
Volím komunisty, ti mě hlady chcípat nenechali.....
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
je to sice sarkasticke ale je to len a len o tom na co clovek ma a na co zas nie... ale je pravda ze ceny idu neumerne hore oproti platom... takze ostava jedine zacak kradnut... alebo vstupit do nejakej mafie...

Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Ani ti nedaju dopolievat zahraduSifon píše:Taki maju potom ine problemyMongo píše:je to sice sarkasticke ale je to len a len o tom na co clovek ma a na co zas nie... ale je pravda ze ceny idu neumerne hore oproti platom... takze ostava jedine zacak kradnut... alebo vstupit do nejakej mafie...![]()
. Nikdy si nehral Mafiu?

Leon TDI AGR
To mi za ten lacny chleba a naftu nestojijanyalpi píše:Ani ti nedaju dopolievat zahraduSifon píše:Taki maju potom ine problemyMongo píše:je to sice sarkasticke ale je to len a len o tom na co clovek ma a na co zas nie... ale je pravda ze ceny idu neumerne hore oproti platom... takze ostava jedine zacak kradnut... alebo vstupit do nejakej mafie...![]()
. Nikdy si nehral Mafiu?
![]()
![]()

Kolotoč TUNING
V něčem má Marek pravdu a doby tam toho komunismu jsou pryčpafka píše:Marek77 píše:Stojí to pěkně za vyliž řiť. Jenže v tomhle blbým státě to není jen o naftě - když vidím rohlík za tři koruny a máslo za padesát, mléko za dvacku a chleba přes třicet, je mi na blití, pánové.
TO SNAD NEMYSLELS VÁŽNĚ![]()
![]()

Je jedno jakej režim ale bylo by dobré aby byl takovej že si tady každá kur.. nebude dělat v tom státě co chce a když taková kur.. šlápne vedle tak aby za to platil svobodou . Prostě pravidla které budou fungovat .
Jen prosím vy s tou horkou krví nechte urážek že já nebo Marek jsme komunisti a tuto debatu ke komunismu dále rozebírat .Děkuji

Jenže to by sis to asi nehrnul s Galaxem v TDI,ale měl chleba no to je duležitý.Marek77 píše:Stojí to pěkně za vyliž řiť. Jenže v tomhle blbým státě to není jen o naftě - když vidím rohlík za tři koruny a máslo za padesát, mléko za dvacku a chleba přes třicet, je mi na blití, pánové.

Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
No aj nafta na Ukraine prudko stupa. Uz je to za 4,70 ukrainskych hrivien.Sifon píše:Keby nebolo tolko zasranych konfliktov na blizkom vychode ze tam furt hori nejaky ropny vrt a vsetkych tych invazii Americanov tak by urcite ceny boli nizsie...
Za 100 USD este stale dostanes 500 hrivien, ale pred par mesiacmi stala nafta 3,65 hrivny.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
Netvrdim ze nie ale ked stupne cena ropy napr na blizkom vychode v dosledku nejakeho konfliktu alebo inych veci tak isto niekde v mexickom zalive je nejaky hurikan ktory na nas nema absolutne ziadny vplyv lebo berieme ropu od Rusov aj tak bude drahsia lebo ked zdvihnu cenu ini tak zdvihnu cenu aj nasi dodavatelia(trhova cena).Csala píše:No aj nafta na Ukraine prudko stupa. Uz je to za 4,70 ukrainskych hrivien.Sifon píše:Keby nebolo tolko zasranych konfliktov na blizkom vychode ze tam furt hori nejaky ropny vrt a vsetkych tych invazii Americanov tak by urcite ceny boli nizsie...
Za 100 USD este stale dostanes 500 hrivien, ale pred par mesiacmi stala nafta 3,65 hrivny.
Kolotoč TUNING