Centralne zamykanie seat toledo1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
qwerty
Nováček
Odpovědi: 0

Centralne zamykanie seat toledo1

Příspěvek od qwerty »

dobrej den
potreboval by som poradiť kde stiahnuť podrobnnú schemu centralneho zamykania na seat tolledo 1.8i RP kat rok 93.je tam pneumatycký central dialkove ovladani my ho len otvara ale nezatvara.da sa zamknuť len od spolujazca klučom.schemy ktore man nezodpovedaju skutočnemu zapojeniu.
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

tam nieje nic komplikovane..do motorceku na central ti idu 3 kabliky.jeden je kostra a dalsie dva su na zamknutie a odomknutie.
vo dverach su spinace s tromi kablikmi.do jedneho ide plus a to sa prepaja raz na zatvorenie a raz na otvorenie.dialkove bude pravdepodobne dopojene na tieto kabliky a asi tam budes mat niekde zradu.ze signal ide iba na odomknutie a na zamknutie uz nie.treba pozriet do vodicovych dveri ako to tam je a premerat...staci diodova skusacka.
dufam teda ze sa nemylim...na seate 94 to aspon bolo takto.
(hm)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

napsi mi namila poslem to schemu ale z passatualebo venta, malo by to sediet. caf
cable
Přispěvovatel

Příspěvek od cable »

cus
videl bych nejspis na problem spinace v ridicovo dverich...
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

alebo kabelaz vodicovych dveri v priechodke medzi karoseriou a dverami uz som to riesil parkrat
qwerty
Nováček

Příspěvek od qwerty »

Dakujem za odpovede v do dverí mi idu 3 draty podla schemy ale cez konektor mi pokračuju už iba 2 k zamku dverí a tak je to aj na strane spolujazca + su tam ešte aj komconé polohy pneumatyckých ovladani a toto je niekde medzi sebov prepojene neviem kde.je tam alarm avitar mark2 aj ten hraje rolu ale funguje dava signal aj otvoriť aj zatvoriť.momentalne viem zavrieť dvere klučom od spolujazca otvoriť ho viem už aj ovladačom.stale si myslím že tam môže byť mala riad jednotka pre centralne zamykanie (wallbash)
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

central

Příspěvek od Package »

prave tie kable k pneumatickym clenom su dolezite.tie dva co ti idu sluzia len na vnutorne osvetlenie alebo na kontrolku otvorenia dveri.do pneu.clenov ti idu 3 kabliky.jeden je staly plus (ide niekde od poistky) a dalsie dva sluzia na zamknutie a odomknutie.prever si ci ti pri zamknuti a potom pri odomknuti dava stavu raz do jedneho a raz do druheho kabliku.nasimulovat to mozes aj tak ze odpojis ten konektor a priamo prepojis na konektore plus a odomkut a potom plus a zamknut.potom skus pri odpojenom konektore (ale zavri si zamok na dverach-akoze je zavrete) to dialkove.uvidis ci je problem v tom pneu.clene alebo nie.a potom mozes este premerat ci pri dialkovom signale ti ide stava do kablu zamknutia a tak isto do odomknutia.v centalnom nemoze bit problem ponevac je nediagnostikovatelne a na kluc funguje OK.problem bude v alrm-dialkove.nedava impulz na zamknutie.
qwerty
Nováček

Příspěvek od qwerty »

Dneska prelontrolujem kable v prechode do dverý.central som odskušal a dava impulz aj otvoriť aj zatvoriť to je ok.mam nahradný pneu ovladač aj ten som už zamenil v obydvoch predných dverach.su tam 2 diody a jedna ma na na katode stali + a to moze robiť zavadu.kable sa mi stracaju v zvazku a peto som sa pýtal cito nema krabičku kde sa schadzaju nemasiel som ani rele pneumt pumpy
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“