používám kabel KKL USB s FTDI čipem a nic
Vůbec se to nespojí
zkouším to na toledu rv.00 tdi
píše mi to cannot connect device

nepomohl by mi prosím někdo?? Díky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Díky za odpověd hodně mi pomohlaTOMI píše:Tak tato kombinacia asi tazko bude fungovat.![]()
Tak jinak, přes FTDI to prostě nefunguje a fungovat nebude. Použij RS232 KKL kabel a máš po problému.drapek píše:Díky za odpověd hodně mi pomohlaTOMI píše:Tak tato kombinacia asi tazko bude fungovat.![]()
![]()
Toto Ti asi nic neříká http://www.cardiag.cz/cz/autodiagnostik ... c15-3.html
V krajních mezích to občas funguje, ale ne zdaleka na všem a za všech situací. Pokud něco funguje na 2 strojích z 10 a to sporadicky, nepovažuju to za funkční. Klasika RS232 jede na všem...fireblademan píše:funguje to i přes ftdi,,ale com port je mnohem lepší
Vždyť to říkám, pokud musíš měnit nastavení zpoždění na USB, nedá se mluvit o stabilním provozu... Taknějak jsem na obdobný problém narazil u BMW scanu 1.35 a 1.36. Ten byl sice pro RS232, ale stejný HW (krom dumpu) se choval naprosto rozdílně v časování. Nevím, ale lidi co ty app píšou, snad nedokážou dodržet jedinej protokol stabilně...drapek píše:Děkuji všem, kteří se mi snažili pomoct...
Určitě je na to nejlepší kabel s com portem
Ale psal jsem na cardiag a tam mi pomohli s nastavením virtual com portu
za čož jim moc děkuji
,,Ve správci zařízení, pokud máte správně naistalovaný kabel máte vytvořený
virtual com port,k terý má nějaké číslo,,to samo číslo musí být zadáno v
tester.ini,,aby se program mohl vůbec spojit,. upřesnění je v "port
settings" "advanced" změnit "latency timer" z 16 na 1. Rychleji to
komunikuje přes com port, ale přes usb jede taky, nejlepší dát "read eeprom"
vypnout a zase zapnout zapalování,tim to bude načítat rychleji"
prave to neviem, ja mam starsi model A4 tam mi to fici. Brnkol mi kamos ci mu s tym nepomozen, tak by sa zisla nejaka radakevino píše:nie je to tam uz cryptovane ?milanv píše:Pojede s tymhle softem vycist kod k IMMO na Audi A4 1.9 tdi 2002 pres KKL? kdyz ne, jaky cez soft treba na klasicky KKL rs232? dik