Dik za rady..
Po nastartovani zhaveni stale problikava Octavia 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po nastartovani zhaveni stale problikava Octavia 81kw
Mel bych dotaz na zkusenejsi ohledne problemu se zhavenim na octavii 81kw.Otcova octavka slusny stav - 300tis km. Po nastartovani motoru stale prizhavuje - respektive ikonka zhaveni na palubnim pocitaci stale problikava. Co se startu v extremnich mrazech tyce tak uz to je taky horsi ale jde to. Motor ma sice neco nalitano ale az na tyhle obtize je ok. Co vymena zhavicich svicek,..je to nutne, neni problem nekde jinde?
Dik za rady..
Dik za rady..
Passat 1.9TDi 81kw, chip 103kw
Netuším jak jsi přišel na ten vadný brzdový spínač a jak to souvisí s "problikávajícím žhavením" na palubním počítači ale je fakt že zrovna zlobí i ten brzdový spínač.
Nepřikládal jsem tomu takovou váhu a už vůbec netušil že to má se žhavením nějakou spojitost. Ty brzdová světla právě občas zblbnou a svítí ikdyž se na brzdu ani nedíváš.
Mám tomu teda rozumět tak,..že když vyměním nebo nějak poladím brzdový spínač že tím vyřeším i problém se žhavením?????
Nepřikládal jsem tomu takovou váhu a už vůbec netušil že to má se žhavením nějakou spojitost. Ty brzdová světla právě občas zblbnou a svítí ikdyž se na brzdu ani nedíváš.
Mám tomu teda rozumět tak,..že když vyměním nebo nějak poladím brzdový spínač že tím vyřeším i problém se žhavením?????

Díkes za radu. Spojitost brzdového spínače se žhavením je pro mě jako pro laika sice neslučitelná,..ale vypadá to že na tom něco bude.
Zkouknul jsem i jiné příspěvky s podobnou tématikou a musím přiznat minimálně pak sám sobě,..že na tom brzdový spínač vliv mít může.
Dá se ten spínač nějak poladit,..nebo se vyplatí rovnou ho koupit nový - mimochodem kolik tak asi stojí na octavia 81kw r.v.2000?????
Zkouknul jsem i jiné příspěvky s podobnou tématikou a musím přiznat minimálně pak sám sobě,..že na tom brzdový spínač vliv mít může.
Dá se ten spínač nějak poladit,..nebo se vyplatí rovnou ho koupit nový - mimochodem kolik tak asi stojí na octavia 81kw r.v.2000?????
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Brzdovy spinac a poistka su previt...ten vam rozblikal zhavenie
Chlapi maju pravdu...bud spinac alebo poistka na brzdy...niekedy aj ina zavada, ale len vynimocne.
Chlapi maju pravdu...bud spinac alebo poistka na brzdy...niekedy aj ina zavada, ale len vynimocne.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Hynio píše:Díkes za radu. Spojitost brzdového spínače se žhavením je pro mě jako pro laika sice neslučitelná,..ale vypadá to že na tom něco bude.
STOJÍ KOLEM 220Kč.NEDÁVNO JSEM HO KUPOVAL.
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Pri brzdovom pedale.BATMAN píše:Kde najdu ten brzdovy spinac? Dole pod brzdovym pedalem?
V zime mi zhaveni taky parkrat zaplo pri jizde a pozoruju od te doby nizsi vykon...
Škoda SuperB Combi