špatné starty

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
skodavrs
Nováček
Odpovědi: 0

špatné starty

Příspěvek od skodavrs »

Potřeboval bych poradit. Špatně mi startuje studený motor dlouho točí a když už to vypadá že chytl tak hned chcípne. Většinou startuji na dvakrát. (v zimě) teď je to lepší. Nicméně jsem myslel že je problém v žhavení, ale teď jsem to dal na Vag na kontrolu počátku vstřiku a když zapnu TDI garph tak mi to píše že "předstih je příliš malý aby mohl být zobrazen"
Co s tím? Napadá mě pouze zkusit doštelovat počátek vstřiku. Ve visu je napsáno že je nutné ty šrouby po seštelování vyměnit. Je to nutné?
díky za odpovědi.
travel242fx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: špatné starty

Příspěvek od travel242fx »

skodavrs píše:Potřeboval bych poradit. Špatně mi startuje studený motor dlouho točí a když už to vypadá že chytl tak hned chcípne. Většinou startuji na dvakrát. (v zimě) teď je to lepší. Nicméně jsem myslel že je problém v žhavení, ale teď jsem to dal na Vag na kontrolu počátku vstřiku a když zapnu TDI garph tak mi to píše že "předstih je příliš malý aby mohl být zobrazen"
Co s tím? Napadá mě pouze zkusit doštelovat počátek vstřiku. Ve visu je napsáno že je nutné ty šrouby po seštelování vyměnit. Je to nutné?
díky za odpovědi.
nie netreba ich menit ale stym stelovanim strasne opatrne je to priserne citlive staci pootocit iba milimetrik :)
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“