Levé zrcátko Fiat Tempra (Tipo)

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Koval(CZ)
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Levé zrcátko Fiat Tempra (Tipo)

Příspěvek od Koval(CZ) »

Ahoj, sháním levé zrcátko na Tempru. Na ceně se dohodnem. Budu rád když se někdo ozve, na Netu jsem téměř nic nenašel.
Octavia 1.9TDI ALH, 2002, S764.
schmegea
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

zrcátko

Příspěvek od schmegea »

Zrcátko ovládané lanky stojí 550,- Kč a seženeš snad všude. Pokud sháníš starší je třeba upřesnit. Jinak nové ti dodám pokud budeš mít zájem.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Pozor!!! Ak mas digitalnu klimu tak musis zohnat take zrkadlo co ma v sebe zabudovany teplomer, inac sa nebude dat zapnut klima.
schmegea
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

zrcátko

Příspěvek od schmegea »

Čidlo by mělo být v pravém zrcátku, takže by neměl být problém.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Nepamatam si presne tak nechcem klamat, bolo to uz davno, ale mne sa zda ze je v lavom zrkadle. Ten problem s klimou koly tplotnemu senzoru som totiz mal.
Koval(CZ)
Přispěvovatel

Příspěvek od Koval(CZ) »

Já klímu naštěstí nemám, takže mi stačí mechanicky ovládané zrcátko. Ale ještě nevím, protože čekám na to, kdy se dovolám na vrakoviště Fiatů do Klimkovic (u Ostravy), bych tam hned skočil, protože bydlík kousek odtamtud. Jinak přeji všem hodně štětí a zdraví do nového roku.
Vajgl
Přispěvovatel

Re: Levé zrcátko Fiat Tempra (Tipo)

Příspěvek od Vajgl »

Koval(CZ) píše:Ahoj, sháním levé zrcátko na Tempru. Na ceně se dohodnem. Budu rád když se někdo ozve, na Netu jsem téměř nic nenašel.
Ahoj, tady na vrakovisti je cely tipo.. Zrcatko ti z toho vezmu, jen jestli ti nevadi, ze by to bylo az pristi tyden... Myslim ze je uplne klasicky cerny...
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Koval(CZ)
Přispěvovatel

Příspěvek od Koval(CZ) »

Vajgl píše:
Koval(CZ) píše:Ahoj, sháním levé zrcátko na Tempru. Na ceně se dohodnem. Budu rád když se někdo ozve, na Netu jsem téměř nic nenašel.
Ahoj, tady na vrakovisti je cely tipo.. Zrcatko ti z toho vezmu, jen jestli ti nevadi, ze by to bylo az pristi tyden... Myslim ze je uplne klasicky cerny...
Jo to by bylo fajn, mám tam rozbitý plast aji to sklo a ve vnitř to prasklo ta kostra toho zpězného zrcátka, myslím ty plechy jsou urvané na kterých to v tom rzcátku drží... Kdyžtak se můžem domluvit přes SZ.
Vajgl
Přispěvovatel

Příspěvek od Vajgl »

Koval(CZ) píše:
Vajgl píše:
Jo to by bylo fajn, mám tam rozbitý plast aji to sklo a ve vnitř to prasklo ta kostra toho zpězného zrcátka, myslím ty plechy jsou urvané na kterých to v tom rzcátku drží... Kdyžtak se můžem domluvit přes SZ.
Heled po nedeli to budu mit doma tak se pak domluvime.. Ja ti kdyztak napisu... Jinak jestli budes z toho tipa chtit jeste neco, myslim si ze nebude problem... Je to 1,6 myslim...
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“