galaxi topenie

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
golf2pd
Nováček
Odpovědi: 0

galaxi topenie

Příspěvek od golf2pd »

ako funguje pridavne kurenie kedy ma spustat.ide ako sa mu chce dik.1.9 tdi r.v1996
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

záleží jaké máš.. pokud máš standart tak to funguje jako pomocný ohřev pro rychlejší ohřátí motoru, spíná se to podle teploty.. anebo máš za příplatek s ovládáním, kde si můžeš navolit kdy to má sepnout a podobný věcičky, ale to by jsi musel mít v kabině ovládací panel..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
golf2pd
Nováček

Příspěvek od golf2pd »

ja mam klasiku bez ovladania a funguje samostatne.rano startnem na dialkovy start a nic.ked boli mensie mrazi tak isiel odusu a teraz ked mrzne tak nic kable su napajanie -+,alternator kontrolka,snimac teploty,cerpadielko,v.a.g.
maattyas
Nováček

Příspěvek od maattyas »

Pokud máš originál, tak by měla spouštět sama pokud klesne teplota pod ca. +5°C. Pokud ti nefunguje jako mě, tak se ti při běžné jízdě neohřeje ani voda na provozní teplotu.
Mě to hlásilo závadu ve VAGu, opravoval jsem čerpadlo topení a na jaře se chystám nakouknout do topení.
Ford Mondeo 1.8TD combi 1998,
Seat Alhambra 1.9TDi, 1998
golf2pd
Nováček

Příspěvek od golf2pd »

na cerpaDIELKU PRI NADRZI SOM MAL ODHNITE KABLE A ZHAVIC MENILI NA NEZAvislom kureni uz to ide .chcel som to spravit zvlast na dialkove ale neda sa to funguje to na na cidlo teploty
Odpovědět

Zpět na „Ford“