svařování hliníku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
svařování hliníku
máte někdo typ konkrétně na Ústecký kraj kde by svařily hliník TIGem nečekal jsem že v dnešní době bude problem takového člověka sehnat.
Vím pouze o jednom člověkovy kterej sváří hliník ale má pouze přehozenej drát v "COčku" a vše přrdehřejvá a ta kvalita svaru je nic moc
Vím pouze o jednom člověkovy kterej sváří hliník ale má pouze přehozenej drát v "COčku" a vše přrdehřejvá a ta kvalita svaru je nic moc
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no právě že ho nemá a nebo ho někde žašíva protože jsem mu dal nějaké věci a bylo evidetní že Tig metodou to není . a Myroniuk už neděla má zdravotní potíže je to shodou okolností člen rodiny ze vzdálený větveBugs.Bunny píše:Horna nebo Myroniuk v TP nevaří TIGem? K Hornovi jsem jezdil před lety když ještě TIGa neměl, ale divil bych se kdyby ho dnes neměl.
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Nam dřiv chodil vařit jeden tipek z OSVY ale už tam neděla zkus jim brnknou a poptat seje to v Ustíhttp://www.osva.cz/
Sváříme hliník v Jihlavě cokoliv i trubičky klimatizace od 7,00 do 18,00
775 971 166 www.autotip.us
775 971 166 www.autotip.us
- Bradytec
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám konečně svou svářečku. Sváříme trubky klimatizace až po obaly převodovek atd. www.opravauto.cz
Re: svařování hliníku
Mas SZRybízek píše:máte někdo typ konkrétně na Ústecký kraj kde by svařily hliník TIGem nečekal jsem že v dnešní době bude problem takového člověka sehnat.
- Warlockvw
- Přispěvovatel
Re: svařování hliníku
No ono dat nejakych cca 50 tis.za zvaracku TIG s AC/DC prudom na hlinik nie je sranda.na domace bavenie dost drahy spasRybízek píše:máte někdo typ konkrétně na Ústecký kraj kde by svařily hliník TIGem nečekal jsem že v dnešní době bude problem takového člověka sehnat.

Profesionálne zváranie TIG-AC/DC,opravy zváraním auto-moto dielov-ocel,nerez,hliník.Zákazková kovovýroba
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta
Škoda Octavia Combi 1,9 TDI 4x4,74 kW,ATD,6-ti kvalt-repas prevodovky od p.Ivan Sixta