Nové filtry k výměně

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pavel další
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nové filtry k výměně

Příspěvek od Pavel další »

Dávám si do kupy materiál k údržbě po dalších 60tkm, mimo jiné filtr olejový, palivový, vzduchová vložka příp. i kabinový filtr. V Autoštangl mi nabízejí všechny typy od Champion, nově i od Bosch, ceny téměř shodné. Má někdo něco proti, nějaké zkušenosti ? TDI,66kW, AGR 2001. Olej bude 10W 40
SUP II Combi, TDI CR, MR2013, 103kW, CFFB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
tomikaaa
Přispěvovatel

Re: Nové filtry k výměně

Příspěvek od tomikaaa »

Pavel další píše:Dávám si do kupy materiál k údržbě po dalších 60tkm, mimo jiné filtr olejový, palivový, vzduchová vložka příp. i kabinový filtr. V Autoštangl mi nabízejí všechny typy od Champion, nově i od Bosch, ceny téměř shodné. Má někdo něco proti, nějaké zkušenosti ? TDI,66kW, AGR 2001. Olej bude 10W 40
ja mam MANN a OK, presne to co si pisal, olejovy, naftovy,pelovy a vzduchovy - 1000SK
Octavia Combi 90 -> 125k ALH, 2004
Mcjohn
Přispěvovatel

Příspěvek od Mcjohn »

Párkrát jsem viděl olejovou vložku od championu (xe505) do TDI totálně rozpadlou vyndaval jsi to po kusech. I když to mohl klidně někdo dát obráceně. Kámoš si koupil od championa vzduchovej filtr do passata a po deseti tisíčích se roztrhl, přilepil se na váhu a auto přestalo jet.
Škoda Octavia 1.9TDI PD 96 kw
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od kaad »

Mcjohn píše:Párkrát jsem viděl olejovou vložku od championu (xe505) do TDI totálně rozpadlou vyndaval jsi to po kusech. I když to mohl klidně někdo dát obráceně. Kámoš si koupil od championa vzduchovej filtr do passata a po deseti tisíčích se roztrhl, přilepil se na váhu a auto přestalo jet.
Já používám od favoritů až po audiny filtry běžných značek jako MAN. Filtron, apod. již několik let a bez problémů. Je to zboží na kterém se nemá co pokazit a jak už bylo řečeno i značkové není 100%. A co se týká Auto Štangl je to jeden z nejdražšíchprodejců ND. Za jeden filtr u něj mám tři u svého dodavatele.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Já používám MANNy a bez problémů.
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

Kup toho boche je to takovy overena kvalita a nekupuj ani UFI mel sem od nich palivac a abyl to humus ale vzduchvej a olejovej no problem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“