Vagtacho 1.7 - problém s instalaci driveru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vagtacho 1.7 - problém s instalaci driveru
Mám problem s instalaci driveru. Koupil jsem si vagtacho 1.7 a dostal jsem k němu drivery a SW 1.5 (FTD2XX.dll, ftd2xx.inf). Bohužel nejsem schopný driver nainstalovat = určím cestu a nakonec mi to napíše, že system nenašel vhodný SW. Nevíte co s tím???
(Nevím jestli jsem neudělal chybu -> při instalaci jsem měl zapnuté i připojení k internetu => v návodu je napsáno, že se má odpojit).
Předem díky za pomoc, případně za zaslání ověřených driverů.
(Nevím jestli jsem neudělal chybu -> při instalaci jsem měl zapnuté i připojení k internetu => v návodu je napsáno, že se má odpojit).
Re: Vagtacho 1.7 - problém s instalaci driveru
No takze skus pripojit kabel vyber mu cestu s instalacneho cd a daj instalovat, ale ked ti nechce zobrat driver a ako vravis ze si bol pripojeni na net tak ten kabel je v tahumachyn píše:Mám problem s instalaci driveru. Koupil jsem si vagtacho 1.7 a dostal jsem k němu drivery a SW 1.5 (FTD2XX.dll, ftd2xx.inf). Bohužel nejsem schopný driver nainstalovat = určím cestu a nakonec mi to napíše, že system nenašel vhodný SW. Nevíte co s tím???
Octavia Elegance 2003 1,9 TDI 81kw, ASV
Takže když se připojím na ten tak ten kabel zničím?Jak se to možný?djvoloda píše:No takze skus pripojit kabel vyber mu cestu s instalacneho cd a daj instalovat, ale ked ti nechce zobrat driver a ako vravis ze si bol pripojeni na net tak ten kabel je v tahumachyn píše:Mám problem s instalaci driveru. Koupil jsem si vagtacho 1.7 a dostal jsem k němu drivery a SW 1.5 (FTD2XX.dll, ftd2xx.inf). Bohužel nejsem schopný driver nainstalovat = určím cestu a nakonec mi to napíše, že system nenašel vhodný SW. Nevíte co s tím???
Vagtacho 1.7 je sprostý podvod. Žádné vagtacho 1.7 není a jestli to někdo nabízí tak je normální podvodník.zizuzidan píše:Takže když se připojím na ten tak ten kabel zničím?Jak se to možný?djvoloda píše:No takze skus pripojit kabel vyber mu cestu s instalacneho cd a daj instalovat, ale ked ti nechce zobrat driver a ako vravis ze si bol pripojeni na net tak ten kabel je v tahumachyn píše:Mám problem s instalaci driveru. Koupil jsem si vagtacho 1.7 a dostal jsem k němu drivery a SW 1.5 (FTD2XX.dll, ftd2xx.inf). Bohužel nejsem schopný driver nainstalovat = určím cestu a nakonec mi to napíše, že system nenašel vhodný SW. Nevíte co s tím???
Ve skutečnosti je to vagtacho 1.6 s přepsaným číslem verze v programu.
Kabel máš asi v tahu, ale dá se to spravit.
Vag tacho: problem
Ahoj,
mohl by mi někdo z Vás poslat funkční driver + SW. Pokud ani to nezabere, tak je ten kabel hold KO. Jinač jsem ho koupil tady:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VAG-Tach ... enameZWDVW
PS: A prosím žádné SZ od "panáčků = rádoby seriózních prodejců", kteří nepochopili, že obsah fóra je od toho, abychom si vzájemně pomáhali => už jsem toho opravdu četl dost. Opravdu pokud nechcete pomoct, tak nepište!!!
mohl by mi někdo z Vás poslat funkční driver + SW. Pokud ani to nezabere, tak je ten kabel hold KO. Jinač jsem ho koupil tady:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VAG-Tach ... enameZWDVW
PS: A prosím žádné SZ od "panáčků = rádoby seriózních prodejců", kteří nepochopili, že obsah fóra je od toho, abychom si vzájemně pomáhali => už jsem toho opravdu četl dost. Opravdu pokud nechcete pomoct, tak nepište!!!
Lebo je to klon a ked sa pripojis na net a soft sa aktualizuje a tam hw kluc je na ciernej listine tak ho odje..zizuzidan píše:Takže když se připojím na ten tak ten kabel zničím?Jak se to možný?djvoloda píše:No takze skus pripojit kabel vyber mu cestu s instalacneho cd a daj instalovat, ale ked ti nechce zobrat driver a ako vravis ze si bol pripojeni na net tak ten kabel je v tahumachyn píše:Mám problem s instalaci driveru. Koupil jsem si vagtacho 1.7 a dostal jsem k němu drivery a SW 1.5 (FTD2XX.dll, ftd2xx.inf). Bohužel nejsem schopný driver nainstalovat = určím cestu a nakonec mi to napíše, že system nenašel vhodný SW. Nevíte co s tím???
Octavia Elegance 2003 1,9 TDI 81kw, ASV
Dík za radu,jak se prosím tě pozná klon od origo kabelu?djvoloda píše:Lebo je to klon a ked sa pripojis na net a soft sa aktualizuje a tam hw kluc je na ciernej listine tak ho odje..zizuzidan píše:Takže když se připojím na ten tak ten kabel zničím?Jak se to možný?djvoloda píše: No takze skus pripojit kabel vyber mu cestu s instalacneho cd a daj instalovat, ale ked ti nechce zobrat driver a ako vravis ze si bol pripojeni na net tak ten kabel je v tahu
Nerad bych ho odělal.
Problém vyřešen
Díky všem za pomoc => problém je již vyřešen => místo Vag tacho 1.7 mi pánové z Hong Kongu poslali Vag tacho 2.2 => reklamovat to asi nebudu
Frčí to !!!