budiky octa
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
budiky octa
zdravim.padaji mě budiky na octavce kde začít? diky
Re: budiky octa
pevne nervy a trpezlivostjamol píše:zdravim.padaji mě budiky na octavce kde začít? diky

Potřeba vyměnit 1 malá součástka v panelujamol píše:zdravim.padaji mě budiky na octavce kde začít? diky
Lukas001
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jamol píše:zdravim.padaji mě budiky na octavce kde začít? diky
Ktery rok maš tacho?Muže byt špatny spoj v budikach.Jurekcz
Re: budiky
jasne, je to cas straveny nad budikmi badanie, meranie a skusanie asi nikto kto sa s tym vytrapil to len tak nepiústi a ja tiez niemori píše:tu ti to nikto nenapise mne sa podarilo opravit 2budiky z troch ale uz sa blizim k rieseniu aspon si myslim cakam na dalsie pokazene

Re: budiky
skus ich len pekne prehriat pistolou, mozno Ti to pomoze, ak tam je len studenak ...jamol píše:auto na tyden odjelo jak přijede tak se do toho podivam.Zatim diky
Octavia Combi 90 -> 125k ALH, 2004
A ja mam zase doma jedny budiky, ktere maji uplne jinou zavadu. Kdyz zapnu zapalovani tak se rucicka otackomeru chveje - spise cuka a odborne receno se kalibruje - stale na tom dorazu a po asi 4 vterinach ona a ostatni rucicky najedou.
muze nekdo popsat co by to asi mohlo byt? Zda mam vymenit motorek otackomeru, nebo stab. napajeni rucicek, ci je nekde kondik odpalen a nebo zda se nekdo uz setkal s timto problemem. Budiky 98 rok, cervene podsv. , PP, benzin smile.gif
Diky
muze nekdo popsat co by to asi mohlo byt? Zda mam vymenit motorek otackomeru, nebo stab. napajeni rucicek, ci je nekde kondik odpalen a nebo zda se nekdo uz setkal s timto problemem. Budiky 98 rok, cervene podsv. , PP, benzin smile.gif
Diky
Kontakt n mě: 774 153 143
-
- Aktivista
zacni tu: http://www.octaviaclub.cz/test/index.ph ... &Itemid=30jamol píše:zdravim.padaji mě budiky na octavce kde začít? diky
inak za tuto opravu sa bezne bere 2000sk. Usetrene peniaze investuj napr. do brzd.

No já bych to doplnil o vlastní zkušenost, ještě tam chybí proletovat chladič toho stabilizátoru s plošným spojem. Já měl studeňák právě tam.misoVW píše:zacni tu: http://www.octaviaclub.cz/test/index.ph ... &Itemid=30jamol píše:zdravim.padaji mě budiky na octavce kde začít? diky
inak za tuto opravu sa bezne bere 2000sk. Usetrene peniaze investuj napr. do brzd.

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
oprava vychod slovenska info@morituning.sk
skoda fabia 1.9SDI 47kW
audia A6 avant 1.8 20V 92kW LPG
suzuki RF600 77kW
audia A6 avant 1.8 20V 92kW LPG
suzuki RF600 77kW