Zdravím všechny koumáky mám takový problém. Z níčeho nic mi přestaly jít blikače, nejdou pustit ani varovky. Když toto nastalo tak zároveň přestala jít dálka a nejde centrál. V tomto sharanu již není montovaná konfortní jednotka. Při připnutí na vag se nespojím s elktronika 1 adresa 09. Nemá na to někdo elektrické schema.
kinng píše:Zdravím všechny koumáky mám takový problém. Z níčeho nic mi přestaly jít blikače, nejdou pustit ani varovky. Když toto nastalo tak zároveň přestala jít dálka a nejde centrál. V tomto sharanu již není montovaná konfortní jednotka. Při připnutí na vag se nespojím s elktronika 1 adresa 09. Nemá na to někdo elektrické schema.
a nemáš am nějaké zabesčovací zařízení mimo origoš? miloš
spínač varovek ok. centrál necentráluje ani na klíček. při odemčení a podržení klíčku stáhne okna ale auto neodemkne. při zamknutí a podržení klíčku okna nevytáhne. musí se vytáhnout přes vypínače stahování.
přesně toto měl kámoš na sharanovi ale rok 99 a byla to nakonec přeci jen pojistka... ale nějaká ulně mimo schéma, zkus ještě jednou projít pojistky, jednu po druhé vytáhnout a proměřit... já jí jen takto našel... podle schématu byla na centrál jiná pojistka a taky byla OK