krádež vozu

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vlada5506
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

krádež vozu

Příspěvek od vlada5506 »

Ahoj chlapi,tak mi dnes v noci ukradli moji oktávku.Jsem nadoraz,tak mne aspon politujte.Dávejte si na auta pozor, ty zloději kurevský vám ho šlohnou přímo před barákem. Na policii mi řekli že to mají zmáknutý za 58 vteřin/ z kamery/ Tak jsem ted pěkně v prdeli a 250.000 v hajzlu.Jojo, už nikdy takové auto mít nebudu.Tak se tady všichni mějte a pozor na ty auta.
octávia 1.9 tdi/66kw,combi,
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Je mi to upřímně líto a nedokážu si představit ten pocit jak hrozné to musí být :( pojistka asi nebyla co ? naděje umírá poslední , snad se najde a vrátí majiteli . Přeju hodně štěstí :(
vlada5506
Přispěvovatel

re:

Příspěvek od vlada5506 »

To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Srát na nejaké tajné vypínače , základ je pojistka . Tátovi kdysi ukradli favorita a dostal z pojištovny 140 000 protože byla pojistka . Eště když je to tak jak říkáš že jsi prodal byt aby jsis mohl koupit to auti tak to je smutné a možná kdyby to ten kokot věděl tak by to nechal :( naděje je a úspěšnost policie v nálezu odcizených vozidel taky ( sice malá ale je ) .

Nahod sem nejaké fotky a registračku . At lidi koukaj kolem
vlada5506
Přispěvovatel

Příspěvek od vlada5506 »

bohužel obrázek mojí octávie jsem nikdy žádný nepořídil. Ale byla přesně taková jako je na obrázku z netu, navíc měla hagusy a tažné zařízení.Registračka je:2L55123Obrázek
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Pěkná pěkná (crazy)
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

to ti mi je ta luto. Ale ty holky bych bral :)
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
vlada5506
Přispěvovatel

Příspěvek od vlada5506 »

Víš myslím si že je to v kelu.Tady se v oblasti 20 km ztratily běhen 14 dní s mojí už 4 oktávky, Asi nějaká banda, která je rozebírá někde ve stodole.Na Policii jen řekli"co si budeme povídat". No myslel jsem že půjdu na vzduch, jak se mi udělalo špatně.Ted tady sedím a stále nemůžu uvěřit, přestože si s tebou ted píši o mém autě.To víš že by mne potěšilo kdyby jí někde našli a třeba i se škodou 100 litrů. To bych ještě nějak zvládl/půjčka/. Ale přijít o rovných 250 , to je moc.Dávám si tak jedno promile, více asi nemá cenu. Usuzuji s těch třech ukradených na tu partu a stodolu a to je konec.Rád bych kdyby to bylo tak jak píšeš ty a někdo jí zahlédl, ale to je asi velmi malá pravděpodobnost.
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Je to hnus ale namlouvat ti že se najde je blbost :( jen tady prostě nejaká naděje je i když minimálni ale je . Asi by bylo nejlepší smířit se s tím že už ji na 90% neuvidíš , vzít půjčku a udělat si radost nástupcem tvé octy . Sice platit půjčku za něco co už jsi jednou měl a někdo ti to vzal je hrozné ale zahojí se to ;) ber to tak že jsi měl finanční krizi a vzal jsis zpětnej leasing a ted ho budeš splácet ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Co dodat, to je hrozný, je mi tě fakt líto.

Zas***ý sv**ě zlodějský, sekat by jim měli ruce. (wallbash) (wallbash) (wallbash)

Se mi vždycky líbí jak policajti říkaj, gang sledujeme 3 roky, mezi tím již ukradli 300 vozů ale zasáhneme až máme jistotu.
Mezitím auta na díly a lidem oči pro pláč :(
jokamxw
Přispěvovatel

Příspěvek od jokamxw »

je to fakt otrasne...to fakt nechcem nikdy zazit...tiez nemam poistku a tak se spolieham na nejaky alarm a bullock...oni ti buzeranti, ked si nieco vytipuju tak nepomoze nic.
tato si zamkol kluce v passate a nejaky zamocnik co robi taketo sluzby v bratislave pre VW zobral najvacsi plochy srubovak aky mal vo vercajku a mal auto otvorene prisaham za 60 sekund... a potom si hajzel vypytal 3400 SK!!!! a beztak urcite to v noci robi to same ale pre niekoho ineho....
GIV
vlada5506
Přispěvovatel

Příspěvek od vlada5506 »

jj, díky za útěchu, bolí mne hlava, jdu na vzduch.
pasa
Přispěvovatel

Příspěvek od pasa »

Vím jak ti je .mě se to samé stalo před třemi roky s úplně stejnou O1 ale tenkrát pomalu za dvojnásobek a taky jsem to vůl nepojistil.Ukradli mi jí ve sklípku u Hodonína a navíc jsem jel místo kamaráde kterýmu se porouchalo auto.V noci se mi o tom zdálo a tak jsem v 3:30 vstal a šel jí zkontrolovat .Už tam nebyla.Měl jsem to vyšperkovaný ,stříbrnej kombík 2001 110k chip KERSCHER K&N filtr atd.
A4 8K5
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

Je to hnus no... ale vesměs si to můžeme my lidi sami... :(
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Bylo to auto aj nejak zabezpečené alarm,vypínač atď
Odpovědět