Nemá výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nemá výkon
Zdravim vás.Mam seat toledo 1.9 tdi 81 kw r.v. 2000 a to auto prostě nejede-nemá výkon jaký by mělo mít.Měl jsem to napíchlé na compu a tam bylo jen čidlo teploty motoru.Vymazalo se to projelo a už žádná chyba.Auto vůbec ale vůbec nezakouří (což je hodně divné) a turbo je slyšet normálně.Nevíte čím by to mohlo být???
... aha, takže navštívit někoho s VAG-em (nebo koupit kabel se SW a připojit k NTB a do diag. zásuvky) a dát nalogovat (= zaznamenávat údaje/hodnoty z patřičných kanálů řj, za účelem následného vytvoření grafu závislostí)... majitel VAG-u už bude vědětlubos.soj píše:A co znamená nalogovat??
Snímáš a vyhodnocuješ váhu vzduchu, turbotlak,... asi tak (jinak dej tady na fóru "Hledat" například log, pomoc s logy(em) apod. dozvíš se vše a uvidíš to v praxi.... hned Ti to bude jasnější)
např tady:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=12013
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=13840
GIV Variant TDi ???kW
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
-
TomíkBobík
- Sběrač informací
No a co takhle ventil G71? Mně to taky netahá, dneska mi to po dlouhé době spadlo do nouzáku, tak jsme to pořešili pořádně a komp vyplyvl vadné čidlo od mezichladiče... Stojí trojkulubos.soj píše:Je tu někdo kdo mi to naloguje?Nejlépe ze středočeského kraje

Tomík
OI Combi ASV 2003 Black metalic Ambiente
-
TomíkBobík
- Sběrač informací
Nevím, mně i když to nejelo, tak se to neukázalo! Až dneska, když to padlo no nouzáku to napsalo chybu č. ***** kluci koukli do chytré knížky a snad bude po starostech. Váha by měla být v poho, pač jsme dali origo new a nic se nedělo! To čidlo je, z pohledu před autem, pod levou lampou. Ještě mi to podrobně napsalo zkrat ke kladnému pólu, tzn., že ani čidlo nemuselo odejít, může být jen upálený drát nebo překouslej o myší. Se ukáže ve středu.
Tomík