Seat Toledo Angel Eyes+Xenony

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

koldarbk
Nováček
Odpovědi: 0

Seat Toledo Angel Eyes+Xenony

Příspěvek od koldarbk »

Ahoj všici, tak jsem si koupil vytoužené přední světla (Angel eyes) + xenony osazované do Octavia II od OSRAM. Desing lamp super, jen mám trochu problém s nastavením, poradíte mi prosím někdo? Světla mi svítí všude, jen né před auto-tam mi to dělá tmavý rozšiřující klín (stín). Při svícení z cca 3m na zeď světla vytváří stínové kolečka přímo před lupama, snad nějaké divné ohnisko, nebo co. Mám foto, ale nevím jak ho vložit do fóra. Předem díky za rady kolda. :?
koldarbk
Nováček

Příspěvek od koldarbk »

Pomoooooc.... pleas
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

to nedohoníš dělá to jen takový čáry před auto svítí to na p.ču!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
bernardi
Přispěvovatel

Příspěvek od bernardi »

ja som nevidel este tuningove svetla aby svietili rovnocenne ako originaly,mal som ML-ko s tymi angel eyes+ xenon a svetilo to vsade len nie pred auto nastavenie nemozne,nakoniec sa mi podarilo vymenit to za origo svetla
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

A co chceš když to dělaj čínský děti pár za misku rejže :x
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

No, ono to je na parádu a ty po tom chceš aby to svítilo (LOL) :D :D :D... aneb pošli modelku skládat uhlí a pochopíš 8)
GIV Variant TDi ???kW
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

hm taky sem ty světla chtěl ale dozvěděl jsem se od týpka
co má skušenosti s xenonama že to svítí na piču tak sem
je nekoupil a jedině dobře jak to tak čtu
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Měl jsem tu čest před cca 2 lety byly to vůbec jedny z prvních na leona a peklo (wallbash) zlatý xe v origo leon-toledo světlech!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

ladas : to máš pravdu já to mam taky xenony v origo světlech a super sám si to mužeš i naštelovat pohoda ne nějaký svítící OO
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

navíc první STK a nejde ti sklápění světel takže NEVZHOVUJÍCÍ! Nechápu jak to může mít éčko... (wallbash)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

To je čínský éčko. (noteeth) (noteeth) (noteeth)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

takže zase fake na lidi! ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Před autem tma a všem ostatním to svítí do držky. (noteeth)
yirka
Aktivista

světla

Příspěvek od yirka »

no, ale nekupto za ty prachy!!??
kaad
Aktivista

Příspěvek od kaad »

Možná si teť hodně vás proti sobě poštvu, ale nemůžu souhlasit s vašemi názory. Koupil jsem světla na pašíka Angel eyes od firmy Automotive cca za 7000. Pasují přesně, fachčí jak el. tak ruční seřizování a svítí perfektně. Udělal jsem jen podstatnou chybu v tom, že nejprve jsem si koupil KIT sadu H7, protože v origo světlech jsem H7 měl. Jenže ty nový byly určeny pro H1. Použil jsem tedy svou KITsadu do těch světel a to mělo za následek černou díru před autem přesně jak to popisuje koldarbk.
Koupil jsem další sadu tentotkrát KITH1 a jeto zcela bez problémů. Takže nic jinýho v tom není jen to, že tam má žárovky, která tam nepatří. Seřízený je mám na regloskopu kresba jedničková a o oslňování nemůže být ani řeči. Je to všechno o správné montáži a sřízení. Kdejaký idiot s obyč. neseřízenýma halogenama oslňuje daleko víc. A ještě jedna důležitá poznámka. Nejpřirozenější světlo je nějakých 4800K. Dá se ještě těch 6000, ale výš už je to na prd.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“