Seat Toledo Angel Eyes+Xenony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seat Toledo Angel Eyes+Xenony
Ahoj všici, tak jsem si koupil vytoužené přední světla (Angel eyes) + xenony osazované do Octavia II od OSRAM. Desing lamp super, jen mám trochu problém s nastavením, poradíte mi prosím někdo? Světla mi svítí všude, jen né před auto-tam mi to dělá tmavý rozšiřující klín (stín). Při svícení z cca 3m na zeď světla vytváří stínové kolečka přímo před lupama, snad nějaké divné ohnisko, nebo co. Mám foto, ale nevím jak ho vložit do fóra. Předem díky za rady kolda. 

Měl jsem tu čest před cca 2 lety byly to vůbec jedny z prvních na leona a peklo
zlatý xe v origo leon-toledo světlech!

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
navíc první STK a nejde ti sklápění světel takže NEVZHOVUJÍCÍ! Nechápu jak to může mít éčko... 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Možná si teť hodně vás proti sobě poštvu, ale nemůžu souhlasit s vašemi názory. Koupil jsem světla na pašíka Angel eyes od firmy Automotive cca za 7000. Pasují přesně, fachčí jak el. tak ruční seřizování a svítí perfektně. Udělal jsem jen podstatnou chybu v tom, že nejprve jsem si koupil KIT sadu H7, protože v origo světlech jsem H7 měl. Jenže ty nový byly určeny pro H1. Použil jsem tedy svou KITsadu do těch světel a to mělo za následek černou díru před autem přesně jak to popisuje koldarbk.
Koupil jsem další sadu tentotkrát KITH1 a jeto zcela bez problémů. Takže nic jinýho v tom není jen to, že tam má žárovky, která tam nepatří. Seřízený je mám na regloskopu kresba jedničková a o oslňování nemůže být ani řeči. Je to všechno o správné montáži a sřízení. Kdejaký idiot s obyč. neseřízenýma halogenama oslňuje daleko víc. A ještě jedna důležitá poznámka. Nejpřirozenější světlo je nějakých 4800K. Dá se ještě těch 6000, ale výš už je to na prd.
Koupil jsem další sadu tentotkrát KITH1 a jeto zcela bez problémů. Takže nic jinýho v tom není jen to, že tam má žárovky, která tam nepatří. Seřízený je mám na regloskopu kresba jedničková a o oslňování nemůže být ani řeči. Je to všechno o správné montáži a sřízení. Kdejaký idiot s obyč. neseřízenýma halogenama oslňuje daleko víc. A ještě jedna důležitá poznámka. Nejpřirozenější světlo je nějakých 4800K. Dá se ještě těch 6000, ale výš už je to na prd.