Krádež RZ a VIN

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Stepan
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Krádež RZ a VIN

Příspěvek od Stepan »

Mám takový dotaz, bylo mi odcizeno auto, následně se našlo ale bez RZ a VIN je vyříznutý. Pachatele vyslechli a pustili, se mnou sepsali škodu na autě. Poraďte mi, jak dlouho cca trvá než cajti auto vydají a co následuje potom, vydají nejdříve nové RZ, nebo musí být nejdříve vyražen VIN? Díky za radu
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

To záleží na ukončení pátrání pak dostaneš přidělený číslo a zase si to můžeš na svoje náklady přihlásit a vymáhat škodu po pachateli i s náklady na opravu+ostatními výdaji co ti způsobil... ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

prodej to budou s tím jenom problémy i když už nejsou hranice a kontroly na nich tak časte tak jsem byl svědkem kdy na dolním dvořišti kamarádovi komplet odstrojily auto a pak řekli gut a šli do p...í a mi tam museli jet mu to znova nastrojit jinak samožrejmě platí to co řikal ladas museš si dokonce ve VW pokud máš koncernové auto nechat udělat tvuj vin s tím že ti musí oni vyměnit tu příčku
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Nemusí mlasknou mu to na hrnec tlumiče ;) dostane "procenta" a jede :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

ja řekl mužeš ne musíš (LOL)
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Rybízek píše:ja řekl mužeš ne musíš (LOL)
Ok ale máš tam: MUSEŠ tak mi to připadlo jako musíš .... ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

Ladas píše:Nemusí mlasknou mu to na hrnec tlumiče ;) dostane "procenta" a jede :D
mělo by to bejt jak píše Ladas, ale každej úředník je jinej, múžou s tím bejt i velký problémy na řadu měsíců. Jen pro zajímavost jsem tu měl Fávo a ten měl VINko namlácený na předním čele !!
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

yirka píše:
Ladas píše:Nemusí mlasknou mu to na hrnec tlumiče ;) dostane "procenta" a jede :D
mělo by to bejt jak píše Ladas, ale každej úředník je jinej, múžou s tím bejt i velký problémy na řadu měsíců. Jen pro zajímavost jsem tu měl Fávo a ten měl VINko namlácený na předním čele !!
Procenta!Jinak lumpové dělali felicie tak že uřízli praporek na ploutvi sehnali si doklad o výměně podběhu dostali přidělený číslo a frčeli s nepoškozeným autem samozřejmě si na to koupily "meteorit" s dokladama... :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Rybízek píše:prodej to budou s tím jenom problémy i když už nejsou hranice a kontroly na nich tak časte tak jsem byl svědkem kdy na dolním dvořišti kamarádovi komplet odstrojily auto a pak řekli gut a šli do p...í a mi tam museli jet mu to znova nastrojit jinak samožrejmě platí to co řikal ladas museš si dokonce ve VW pokud máš koncernové auto nechat udělat tvuj vin s tím že ti musí oni vyměnit tu příčku
... to byl "pěknej vocas" neboť mají POVINNOST to uvést do původního stavu (LOL)
Jednou nám takhle na Neoplanu rozhodili střechu (nedali si říct, že to nedají dohromady (wallbash) )... a problém nastal. Také se k tomu moc neměli...tak jsem jenom zavolal na ambasádu, popíjel kávu a kochal se, jak přijíždějí servicemani :D :D :D... na účet jejich státní pokladny (noteeth) (noteeth) (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
dyk
Přispěvovatel

Příspěvek od dyk »

Ukradli mi Opel Manta do ktere jsem investoval docela dost penez,prace,casu atd nasel jsem ji rozebranou v lovosicich roms..ho obcana svazal auto lanem zajel pro policii.Auto zabavili na 2mesice pri sepisovani skody mi bylo poradeno abych pro urychleni a navraceni vozidla nezadal o nahradu skody,ze on stejne nema zadne financni zabezpeceni ani majetek a skodu by mi splacel po 150kč mesicne!!!Takze ve finale jsem mel vrak a 5 mesicu podminku za napadeni a omezovani svobody (LOL) (LOL) (LOL)
GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

dyk píše:Ukradli mi Opel Manta do ktere jsem investoval docela dost penez,prace,casu atd nasel jsem ji rozebranou v lovosicich roms..ho obcana svazal auto lanem zajel pro policii.Auto zabavili na 2mesice pri sepisovani skody mi bylo poradeno abych pro urychleni a navraceni vozidla nezadal o nahradu skody,ze on stejne nema zadne financni zabezpeceni ani majetek a skodu by mi splacel po 150kč mesicne!!!Takze ve finale jsem mel vrak a 5 mesicu podminku za napadeni a omezovani svobody (LOL) (LOL) (LOL)
Kdybys toho zmr.a svázal a nechal v lese chcípnout ani by ho nenašli a měl jsi čistý rejstřík takhe se ten sr.č jen směja no co tohle je za právní systém (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
dyk
Přispěvovatel

Příspěvek od dyk »

To me v tom vzteku a kdyz jsem videl to auto ani nenapadlo :x
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Neměl jsi ho svazovat. Měl jsi ho nechat upadnout tolikrát, že by tam dobrovolně počkal. (noteeth) Kamarád měl podobný případ. Ted bude souzen pro loupežné přepadení, protože špinavému tmavočechovi důkladně vysvětlil, že krást se nemá a svoje věci si vzal zpět. :x :x :x
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

měl ho ztratit! :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
dyk
Přispěvovatel

Příspěvek od dyk »

Ja vim ale znate to po bitve kazdy general :(
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“