No pánové, to je bomba!!! Vy máte náplň do kabelu pro 704??? Můžete jí poskytnout s malým kopancem jak to tam našoupat? Já jsem nějaký kódy posháněl, ale zase jenom pro 512. Můžu poslat majlem?
Nemám to na kšeft, ale pro svoji potřebu. Pokud to co poskytnu bude něco platné, je to zase pro Vaši potřebu.
ide o to ci mate naplne do atmegy alebo eepromky 93c46 to je dost velky rozdiel. a ak aj mate naplne do atmegy ci viete alko to tam dostat. ja neviem. nieco sice mam ale ani neviem co . ak ma niekto zaujem (mail)
Mám ještě otázku. Kabel se mi přestal hlásit jako Ross-Tech, ale to se dá zase rozchodit, aby se hlásil správně. Já bych ale potřeboval vědět, jestli opravdu dochází k přepisu nějakých dat v EEPROM.
Octavian II píše:Mám ještě otázku. Kabel se mi přestal hlásit jako Ross-Tech, ale to se dá zase rozchodit, aby se hlásil správně. Já bych ale potřeboval vědět, jestli opravdu dochází k přepisu nějakých dat v EEPROM.
eepromka sa zmaze. to nie je problem spravit ale problem je (aspon pre mna) nahrat obsah do atmegy
Takže, pokud správně rozumim, "smáznutej" kabel například tolikrát citovaným updatem vymaže EEPROM (což není problém opravit) a přepíše nějaká data v atmege (což je problém opravit)?
Octavian II píše:Takže, pokud správně rozumim, "smáznutej" kabel například tolikrát citovaným updatem vymaže EEPROM (což není problém opravit) a přepíše nějaká data v atmege (což je problém opravit)?
ja si myslim ze je to tak. ale ja tomu velmi nerozumiem tak nech sa vyjadri niekto kto ano....