V3S
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
V3S
Moje Vejtřaska bez předehřevu taky v poho.

VW BORA 1,9 TDI PD, 96 kW
KUBO, jestli víš o nějakém eshopu s vhodným motorovým olejem pro TDI a PD, který se snáší s rostlináčem tak tu prosímtě hod WWW.adresu.xx. Blíží se mi zase výměna tak bych to zkusil, protože naposledy jem hodil vzorek, toho co jsem vypustil (původně 10W40) do mražáu a byl z toho hustý med. Tak jsem tam nalil radši 5W40. Dík.
No právě. Kde vzít to teplo na ohřev rostináče, v motorovým oleji? Nebo vyhřívat elektricky? Přez výfuk? Udělat pod tím táborák
....????

VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Proc sajrajt ? ten si myslim bude snad jen na dne vany, do mazani motoru zaden velky maras ktery by ucpal labyrint vymeniku nepujde, ucpalo by to kanaly mazani.
Skoda ze si uz nepamatuju jak u te pragovky bylo reseno mazani a kudyma by se dal udelat obtok pro vymenik.
P.S. ja bych to resil kombinaci elektro+vymenik(olej/olej)
Skoda ze si uz nepamatuju jak u te pragovky bylo reseno mazani a kudyma by se dal udelat obtok pro vymenik.
P.S. ja bych to resil kombinaci elektro+vymenik(olej/olej)
E91 N52B30