proplach intercooleru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
proplach intercooleru
ahoj mamjenim rychlej dotaz cim muzu proplachnout cooler od oleje dik Este
VW T5 GP 103 KW long
kravina, jak, si na to prisel prosim te ?dist01 píše:pokud ti ruplo turbo tak ničim vyměn ho
normalne vylej olej a kup si 5l benzinu a proplachni to nekolikrat a uvidis jak to krasne vymejes.to samy udelej s trubkama. az to zkompletujes tak nech otevrenou hadici do vzduch svodu (proste ji tam nedavej) a nastartuj to. nech to nakou dobu bezet aby se ty trubky a IC vyfoukaly. mohlo by se stat, ze tema vyparama to roztocis

pak to dozapojis a jezdis .... teda az si prijedes pro tu regulaci

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
ty si blázen, když ti prdne turbo tak z toho turba vyletí milion střepů to proste ten cooler nevyčistíš, záležy teda jestli prdne hřídelka nebo ne,flekyc píše:kravina, jak, si na to prisel prosim te ?dist01 píše:pokud ti ruplo turbo tak ničim vyměn ho
normalne vylej olej a kup si 5l benzinu a proplachni to nekolikrat a uvidis jak to krasne vymejes.to samy udelej s trubkama. az to zkompletujes tak nech otevrenou hadici do vzduch svodu (proste ji tam nedavej) a nastartuj to. nech to nakou dobu bezet aby se ty trubky a IC vyfoukaly. mohlo by se stat, ze tema vyparama to roztocis
pak to dozapojis a jezdis .... teda az si prijedes pro tu regulaci
ted jsem delal z kamošem octu 2.0TDI to sání bylo plny střepů
Blbost benzín a nafta vyper ho a bude gut ;)a vyfunět!dist01 píše:pokud ti ruplo turbo tak ničim vyměn ho
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
no asi jo akorát na oct 2 než to proleze 2,5m roury a přes cooler to musela být výdrž držet to až do takový smrti 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
no nevim jak vy cistite IC, ale my z chomutova, to delame presne jak jsem rekl, nevidim na tom nic spatnyho a tech milion kousku o kterych mluvis, jsem ven dostal, proto jsem to proplachoval asi 5x, protoze pokazde po zatreseni to cinkalo, nicmene, dulezite je, odstranit velke kusy lopatek, nikoliv nepatrne, ty shori a nejsou nebezpecny. jediny co je riskantni, aby se velky kus nedostal pod sedlo ventilu, protoze by nedovrel a ohnul se. jestli pokazdy kupujes novej IC, tak si bud "hloupy" a nebo hodne bohaty ... kazdopadne je to kravina
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
To platí i u nás v Prazeflekyc píše:no nevim jak vy cistite IC, ale my z chomutova, to delame presne jak jsem rekl, nevidim na tom nic spatnyho a tech milion kousku o kterych mluvis, jsem ven dostal, proto jsem to proplachoval asi 5x, protoze pokazde po zatreseni to cinkalo, nicmene, dulezite je, odstranit velke kusy lopatek, nikoliv nepatrne, ty shori a nejsou nebezpecny. jediny co je riskantni, aby se velky kus nedostal pod sedlo ventilu, protoze by nedovrel a ohnul se. jestli pokazdy kupujes novej IC, tak si bud "hloupy" a nebo hodne bohaty ... kazdopadne je to kravina

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower