V6 TDi Passat problem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Octava
Aktivista
Odpovědi: 0

V6 TDi Passat problem

Příspěvek od Octava »

Hojte,mam Passata V6 TDi 110Kw AKN,a mam problem ze kdyz mam plny plyn tak auto jakoby polevi(jako prestane mit na chvily takovy tach) a pak ho to zase nakopne a tahne zase normalne,dela to nekde kolem tech 2000-3000ot.Nemel stimhle nekdo zkusenosti nebo netusi cim by to mohlo byt?Diky
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

koukal jsi na to vagem?,může to dělat i váha, ale nejdřív to chce třeba nalogovat, nebo alespoň za jízdy zkouknout
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

prave ze vag nemam na vagu to jeste nebylo.....ja si prave myslel ze to muze byt vaha,ze je uz nejaka nacata.ale bojim se aby to nedelalo treba turbo nebo cerpadlo,ono to je tak ze plyn mam porad na podlaze,ale udela to jako kdybych ten plyn o trochu povolil trva to cca.1sekundu a pak to zase vystreli
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

jestli nedko neco tusite cim by to mohlo byt sem stim :) :?
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

váha, egr..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
mavag
Sběrač informací

Příspěvek od mavag »

podle ot. je to asi výpadek turba,např. díra v hadici ,rozebrat a zkontrolovat ,lepší začít měřením na diag.
elit
Přispěvovatel

Příspěvek od elit »

To se mi kdysi delo na Octavii 66kw... (noteeth) V takrka pravidelnych intervalech pridavala a ubirala... nakonec se nasla netesnost u chladice stlaceneho vzduchu.
VW Passat 3C 2008 BMP
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

noooo to je asi ono,ja dam plny to jsem zapomel napsat,dam plny a stahl jsem okno,tak turbo jde slyset a jak to prestane tahnout tak na tu 1s prestane byt slyset a pak se zase zapoji a je slyset normalne,takze dneska se podivam na hadice na turbu,mam zkontrolovat provodni vzduchovy hadice k turbu nebo od turba k motoru?
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

to zapomínáš napsat dost důležité údaje, a v ten moment si odfoukne černě, ne?pak tu může být netěsnost, nebo naprasklá hadice
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

mne toto raz robil bordel na sitku nafty v nadrzi.cerpadlo jednu chvilu nema potrebny podtlak na nasatie nafty ale ked je tem uz moc vysoky,zrazu to prepusti a ide zase normelne.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

stim cernym kourem nevim,myslim ze na chvilku vyletel,ale snad uz vag potrebovat nebudu,vcera jsem to oddekloval a zjistil jsem ze hadice co vede od vahy vzduchu k turbu nebyla utazena,ta eskapaska na ni normalne volne jezdila,tak jsem ji utahnul a taky vsechny hadice co vedou k turbu a od turba,a a zatim je to doufam vpohode.vcera jsem to projizdel a zatim jsem nezpozoroval ze to udelalo.Doufam ze to bylo ono.Tak diky za pomoc,kdyby se to zase opakovalo tak sem napisu,Diky :D
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Octava píše:stim cernym kourem nevim,myslim ze na chvilku vyletel,ale snad uz vag potrebovat nebudu,vcera jsem to oddekloval a zjistil jsem ze hadice co vede od vahy vzduchu k turbu nebyla utazena,ta eskapaska na ni normalne volne jezdila,tak jsem ji utahnul a taky vsechny hadice co vedou k turbu a od turba,a a zatim je to doufam vpohode.vcera jsem to projizdel a zatim jsem nezpozoroval ze to udelalo.Doufam ze to bylo ono.Tak diky za pomoc,kdyby se to zase opakovalo tak sem napisu,Diky :D
může být, je to jako vadná váha, přisaje si falešný vzduch , a malý průtok přes váhu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“