V6 TDi Passat problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
V6 TDi Passat problem
Hojte,mam Passata V6 TDi 110Kw AKN,a mam problem ze kdyz mam plny plyn tak auto jakoby polevi(jako prestane mit na chvily takovy tach) a pak ho to zase nakopne a tahne zase normalne,dela to nekde kolem tech 2000-3000ot.Nemel stimhle nekdo zkusenosti nebo netusi cim by to mohlo byt?Diky
prave ze vag nemam na vagu to jeste nebylo.....ja si prave myslel ze to muze byt vaha,ze je uz nejaka nacata.ale bojim se aby to nedelalo treba turbo nebo cerpadlo,ono to je tak ze plyn mam porad na podlaze,ale udela to jako kdybych ten plyn o trochu povolil trva to cca.1sekundu a pak to zase vystreli
noooo to je asi ono,ja dam plny to jsem zapomel napsat,dam plny a stahl jsem okno,tak turbo jde slyset a jak to prestane tahnout tak na tu 1s prestane byt slyset a pak se zase zapoji a je slyset normalne,takze dneska se podivam na hadice na turbu,mam zkontrolovat provodni vzduchovy hadice k turbu nebo od turba k motoru?
- lubomt
- Aktivista
Odpovědi: 0
mne toto raz robil bordel na sitku nafty v nadrzi.cerpadlo jednu chvilu nema potrebny podtlak na nasatie nafty ale ked je tem uz moc vysoky,zrazu to prepusti a ide zase normelne.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
stim cernym kourem nevim,myslim ze na chvilku vyletel,ale snad uz vag potrebovat nebudu,vcera jsem to oddekloval a zjistil jsem ze hadice co vede od vahy vzduchu k turbu nebyla utazena,ta eskapaska na ni normalne volne jezdila,tak jsem ji utahnul a taky vsechny hadice co vedou k turbu a od turba,a a zatim je to doufam vpohode.vcera jsem to projizdel a zatim jsem nezpozoroval ze to udelalo.Doufam ze to bylo ono.Tak diky za pomoc,kdyby se to zase opakovalo tak sem napisu,Diky 

může být, je to jako vadná váha, přisaje si falešný vzduch , a malý průtok přes váhuOctava píše:stim cernym kourem nevim,myslim ze na chvilku vyletel,ale snad uz vag potrebovat nebudu,vcera jsem to oddekloval a zjistil jsem ze hadice co vede od vahy vzduchu k turbu nebyla utazena,ta eskapaska na ni normalne volne jezdila,tak jsem ji utahnul a taky vsechny hadice co vedou k turbu a od turba,a a zatim je to doufam vpohode.vcera jsem to projizdel a zatim jsem nezpozoroval ze to udelalo.Doufam ze to bylo ono.Tak diky za pomoc,kdyby se to zase opakovalo tak sem napisu,Diky