hulí na bílo

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

hulí na bílo

Příspěvek od slovacek.milos »

příspěvek píšu pro výfuky co hulí na bílo, mám multicar.22 naposledy jsem startoval v prosinci chytla na šup vše OK minulý týden děs byla zahalena do oblaku bílého kouře, závada byla ve filtru rosol, prostě palivový filtr obalený rosolem, dal jsem nový filtr přidám trochu zahulí načerno a pak čisto miloš
GogoMental
Nováček

Příspěvek od GogoMental »

:?

Mě to hulí také na bílo, ale pouze do té doby, než se začně zahřívat motor, pak to přestane. Myslíš, že výměna paliv. filtru my pomůže tak jako Tobě ? :?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

GogoMental píše::?

Mě to hulí také na bílo, ale pouze do té doby, než se začně zahřívat motor, pak to přestane. Myslíš, že výměna paliv. filtru my pomůže tak jako Tobě ? :?
víš jak je to stím myšlením ho vyměn a dej si ještě k čerpadlu průhlednopu hadici jestli jdou bubliny nebo padá nafta miloš
pasa
Přispěvovatel

Příspěvek od pasa »

Dal jsem novej filtr vyměnil tandem nechal udělat rozvody a fůru jinejch věcí a stejně občas při startu se zahalí do bílého kouře.Jediný co miještě zbývá je vyměnit těsnící kkroužky na PD,ty už mám koupený,tak se uvidí.
A4 8K5
Romulus
Přispěvovatel

Příspěvek od Romulus »

pasa píše:Dal jsem novej filtr vyměnil tandem nechal udělat rozvody a fůru jinejch věcí a stejně občas při startu se zahalí do bílého kouře.Jediný co miještě zbývá je vyměnit těsnící kkroužky na PD,ty už mám koupený,tak se uvidí.
Já vyměnil taky všechno možný a zbývá mi předvstřik jen jsem líný tam zajet tak radši ráno počkám cca30s a je pokoj (LOL) když je ráno víc jak +5C tak to nedělá vůbec :D
oIc ASV
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“