OctaviaII 1,9TDI PD 4x4 katalizator
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
OctaviaII 1,9TDI PD 4x4 katalizator
zdravim, mam problem s octou. r.v. 2005, najeto 90000km. sviti kontrolka katalizatoru, diagnostika hlasi nesmyslny zavady, po smazani nakej cas ok. nekdo mi rikal ze to ma filtr pevnych castic a ze jde vyprat vapkou a bude to ok. tady ta zavada se opakuje uz tak dva roky, ale jen obcas. jde mi o to, jestli je hlidana nejak cinnost kontrolky na pristrojovce, a kdyz odpojim kontrolku co na to bude rikat rj motoru (jestli padne do nouzaku, nebo nebude mit motor vykon a podobne). diky za info
-
- Aktivista
Tak je zde podle me par duvodu co tu kontrolku rozsvecuji.Treba obsah siry v palivu,nebo tankovani bionafty,nebo mas malou netesnost v systemu plniciho tlaku vmotoru a ŘJ ti tam dava vic paliva a pak se ti to rozsviti-uplně běžná zavada na tahačich,ale zase tahače maj různé způsoby odzkoušení těsnosti sání motoru,dá se to natlakovat.POdivej se jak ti to moc žere olej a zda to kouři....
Re: OctaviaII 1,9TDI PD 4x4 katalizator
No nevim jestli odpojení kontrolky je vyřešení problému.Scania V8 480 píše:jde mi o to, jestli je hlidana nejak cinnost kontrolky na pristrojovce, a kdyz odpojim kontrolku co na to bude rikat rj motoru (jestli padne do nouzaku, nebo nebude mit motor vykon a podobne). diky za info

-
- Přispěvovatel