ceny bionafty
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
ceny bionafty
zdravim,mate nekdo prehled o cenach bionafty v praze?A kde ji maji?Take jiste zajimave bylo srovnani cen nafty v celé ČR co bylo na strankach aaaauto.cz ale nyni uz to tam neni...nevite nekdo nahodou jestli neco takoveho není na jinych stránkach?
Tak opravdu u čerpací stanice mezi Litomyšlí a Poličkou (Lezník -unicorn mají bionaftu - směsná nafta) za 24,9 Kč
to je bez DPH necelých 21, zítra valím se sudama...
nevíte někdo, jestli to nejni nějakej humáč ?
zatím jsem toho vyjezdil asi 3 nádrže a OK

nevíte někdo, jestli to nejni nějakej humáč ?
zatím jsem toho vyjezdil asi 3 nádrže a OK
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Moji Ibize to nechutna ... natankoval sem to jednou a auto na to vubec nejelo a spatne to startovalo ... po startu kolisaly otacky ... je pravda ze to bylo jeste v "zime" ... ted by to mohlo byt lepsi ... kazdopadne to znovu zkouset nebudu 

ex Seat Ibiza 1,9 TDI
Audi A6 2.5 TDI 103kw ... polazeno pry na 125 kw
DON'T STOP SMOKING
Audi A6 2.5 TDI 103kw ... polazeno pry na 125 kw

DON'T STOP SMOKING

Jezdil jsem na to asi rok (také Unicorn). Je to línější, víc tomu musíš dávat, tudíž vyšší spotřeba a pak už je otázka, zda se to rentuje 
Jinak problémy se starty a kolísáním otáček jako FR4NK jsem neměl, ani na Golfu ani na P405.
V zimě to dopadlo katastrofálně
, viz.: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 7&start=15

Jinak problémy se starty a kolísáním otáček jako FR4NK jsem neměl, ani na Golfu ani na P405.
V zimě to dopadlo katastrofálně

GIV Variant TDi ???kW
Bavme se o směsné naftě, bionafta v současné době je označení pro čisté MEŘO. Co se týká směsné nafty tak v současné době je opravdu jen na čerpačkách UNICORNU, kvalitu a pověst firmy nech si každý přebere sám.
Jinak dobrá zpráva směsnou naftu začalo vyrábět PARAMO a brzy začne distribuce uvidíme co cena, ale kvalitou to bude určitě jiné kafe.

Jinak dobrá zpráva směsnou naftu začalo vyrábět PARAMO a brzy začne distribuce uvidíme co cena, ale kvalitou to bude určitě jiné kafe.

Taky teď na zkoušku jezdím 3. nádrž na směsnou naftu od Unicornu. Cena 24,90 je super, tankuji v Blansku. Auto je o trochu línější (ale může jít o sugesci) a méně kultivovanější (před tím jsem laboroval se Shell a to je tedy rozdíl). S horšími starty mám rovněž zkušenost - musím dlouho točit, ale přitom mám palivovej filtr novej. Řek bych, že tam Unicorn cpe větší podíl rostlinné složky a nafta je pak hustčí.
Jinak jde o motor AFN a za ty peníze na to budu jezdit dokud bude
Jinak jde o motor AFN a za ty peníze na to budu jezdit dokud bude

na podobný patoky od Unicornu (směsná nafta, meřo 100% atd...) už jsem najel přes 100 tis km, je pravda, že to jede hůř a spotřeba větší, ale max do 10% rozdílu. Ale jinak nic, paliváč měním po cca 30 tis, starty v zimě teda trochu horší, ale mám přidáno žhavení a pak je to OK. Jezdíme nás na to asi 6 aut (TDI rotačky , PDčka...) a nikdy žádnej problém, naftu tam naberu maximálně v létě o dovolené v cizině nebo na vánoce.... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
... a nevyužitému glycerinu přidáš nitro skupinu (třikrát)... a je toslovacek.milos píše:tajemství to určitě není najdeš na netu poměry, na 20 oleje dáš 2 litry metylalkoholu a deci louhu sodného a do rána je to hotovo, zbyde ti glycerin na spodu ten stočíš a poté nechám sedimentovat měsíc, půlroku jak kdy miloš

GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
to si nesmíš dávad do jednoho pytle glycerin a nytroglycerin, to je jak holinky a hodinky obojí se natahují ale někde jinde milošSlavkov píše:... a nevyužitému glycerinu přidáš nitro skupinu (třikrát)... a je toslovacek.milos píše:tajemství to určitě není najdeš na netu poměry, na 20 oleje dáš 2 litry metylalkoholu a deci louhu sodného a do rána je to hotovo, zbyde ti glycerin na spodu ten stočíš a poté nechám sedimentovat měsíc, půlroku jak kdy miloš