problem Skoda Octavia 1,6i 74kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem Skoda Octavia 1,6i 74kw
Caute.Mam problem na Skode Octavie 1,6i 74kw mal so dervu hadici nasavania tu som vymenil,a aj vzduchovu klapku som vycistil,a nastavil na pozadovanu hodnotu ako ma byt,jej hodnota je 100 na volnobezne otacky,no a problem je v tom ze po tomto ukone mam stale nerovnomerne otacky,su stale vysoke okolo 1100 otacok za min a niekedy kolisu,ako dosiahnem znizenie otacok na pozadovanu hodnotu,teraz to aj trosku papa.Ale napr.po nastartovani niekedy su otacky ako maju byt 840-otacok za min.
Re: problem Skoda Octavia 1,6i 74kw
ako si nastavil klapku , zmazal si aj adapt. hodnoty ?senna32 píše:Caute.Mam problem na Skode Octavie 1,6i 74kw mal so dervu hadici nasavania tu som vymenil,a aj vzduchovu klapku som vycistil,a nastavil na pozadovanu hodnotu ako ma byt,jej hodnota je 100 na volnobezne otacky,no a problem je v tom ze po tomto ukone mam stale nerovnomerne otacky,su stale vysoke okolo 1100 otacok za min a niekedy kolisu,ako dosiahnem znizenie otacok na pozadovanu hodnotu,teraz to aj trosku papa.Ale napr.po nastartovani niekedy su otacky ako maju byt 840-otacok za min.
Re: problem Skoda Octavia 1,6i 74kw
V ktorom presne ukone sa mazu adaptacne hodnoty.Napises mi presny postup?Dakujemkevino píše:ako si nastavil klapku , zmazal si aj adapt. hodnoty ?senna32 píše:Caute.Mam problem na Skode Octavie 1,6i 74kw mal so dervu hadici nasavania tu som vymenil,a aj vzduchovu klapku som vycistil,a nastavil na pozadovanu hodnotu ako ma byt,jej hodnota je 100 na volnobezne otacky,no a problem je v tom ze po tomto ukone mam stale nerovnomerne otacky,su stale vysoke okolo 1100 otacok za min a niekedy kolisu,ako dosiahnem znizenie otacok na pozadovanu hodnotu,teraz to aj trosku papa.Ale napr.po nastartovani niekedy su otacky ako maju byt 840-otacok za min.