Oprava přístrojovky na oktávce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Oprava přístrojovky na oktávce
Chlapi umí někdo opravit budíky z oktávky. Padají ručičky, sem tam to jde ale spíš nejde. Na Oktávce to mam první případ takže nevým co hledat. Je to rv.99 1,8T. Číslo budíků nemám.
Díky
Díky
-
- Aktivista
- zizuzidan
- Aktivista
Re: Octa
Není to nic složitého,ale sorry taky sem na to musel přijít sám. A že mi to trvalo asi 2 dny!!!Power156 píše:Konkrétněváha píše:já taky...jeto rozbitýPower156 píše: a cim to tedy je![]()
![]()
ale asi mi to nikdo nepový, budu na to muset přít sám
Kurňa samá ochota pomoct a přesná diagnostika problémuzizuzidan píše:Není to nic složitého,ale sorry taky sem na to musel přijít sám. A že mi to trvalo asi 2 dny!!!Power156 píše:Konkrétněváha píše: já taky...jeto rozbitý![]()
![]()

mne to trvalo tiez pekne dlho kamo !!! tak si to skus a potom uvidis1pavel píše:Kurňa samá ochota pomoct a přesná diagnostika problémuzizuzidan píše:Není to nic složitého,ale sorry taky sem na to musel přijít sám. A že mi to trvalo asi 2 dny!!!Power156 píše: Konkrétně![]()
![]()

Když ti to dalo zabrat a přišel jsi na problém , tak snad je dobrý poradit druhýmu co s tím , aby se stím netrápil , aspoň to je můj názor . S odpověďma ja se s tím trápil tak ty se z toho taky po...er nebo asi to máš rozbitý , můžou rovnou tohle fórum zrušit .kevino píše:1pavel píše:Kurňa samá ochota pomoct a přesná diagnostika problémuzizuzidan píše:
Není to nic složitého,ale sorry taky sem na to musel přijít sám. A že mi to trvalo asi 2 dny!!!
mne to trvalo tiez pekne dlho kamo !!! tak si to skus a potom uvidis

snad to pomuze http://www.octaviaclub.cz/test/index.ph ... &Itemid=30
a nekamenujte me ze sem dal link na jine stranky.Takove reci jako me to trvalo 2 dny tak hledej nebo kdo hleda ten najde,to se na me nezlobte to neni odpoved tohle forum je odtoho aby se tu clovek dozvedel co potrebuje a proto kdyz vim tak se podelim o zkusenosti
a nekamenujte me ze sem dal link na jine stranky.Takove reci jako me to trvalo 2 dny tak hledej nebo kdo hleda ten najde,to se na me nezlobte to neni odpoved tohle forum je odtoho aby se tu clovek dozvedel co potrebuje a proto kdyz vim tak se podelim o zkusenosti
- Bugs.Bunny
- Aktivista