jsou i new Fordni takove srac..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jsou i new Fordni takove srac..
Ahoj
Ford v Nemecku prodvava za super ceny auta rok stare najeto do 19tis km.
Ty nove modely jsou hodne pekny.
Jou i ty nove modely takove srac..?
nebo uz to s kvalitou jde?
jak benziny a diesel motory u new generace?
dikys
Ford v Nemecku prodvava za super ceny auta rok stare najeto do 19tis km.
Ty nove modely jsou hodne pekny.
Jou i ty nove modely takove srac..?
nebo uz to s kvalitou jde?
jak benziny a diesel motory u new generace?
dikys
Golf TDi PD 74kW, 03.
re
Tak nevím jak to myslíš.Podle toho co máš , tak si určitě polepšíš. TDCi je podstatně lepší motor než TDi PD. Co se týče spotřeby, emisí, a hlavně v autě s TDCi si podle hluku nepřipadáš jak v traktoru předrevoluční výroby, jako u všech dieslových koncernových aut. Ale i v koncernu na to už přišli a začali po vzoru zkušenějších dávat do aut motory Common Rail. Ale bude jim chvíli trvat než vychytají mouchy. Mají je zatím dost poruchové. ale to je otázka času. Takže pokud se chceš vozit v dobrém autě,tak to kup
Re: re
Takovou kokotinu,může říct opravdu blázen co ve fordu snad nikdy neseděl.Vždyť TDCi je katastrofa,Ford s tím má jen problémy,to je na tom PD u VW o 100% líp.Takže jestli si Jack91 nechce pohoršit a zůstat u spolehlivého auta,tak to co má v podpisu ať si nechá a nemění za střep s modrým oválem ve znaku.horm píše:Tak nevím jak to myslíš.Podle toho co máš , tak si určitě polepšíš. TDCi je podstatně lepší motor než TDi PD. Co se týče spotřeby, emisí, a hlavně v autě s TDCi si podle hluku nepřipadáš jak v traktoru předrevoluční výroby, jako u všech dieslových koncernových aut. Ale i v koncernu na to už přišli a začali po vzoru zkušenějších dávat do aut motory Common Rail. Ale bude jim chvíli trvat než vychytají mouchy. Mají je zatím dost poruchové. ale to je otázka času. Takže pokud se chceš vozit v dobrém autě,tak to kup
Fordy
Fordy už se polepšily, je pravda, že ty starý 2.0 TD a pak i TDDi co se dávaly do Mondeí blbly, taky 1.8 nafty některý zlobily, teď ty 1.6 nafty už prý snad maj bejt vychytaný a Ford celkově se polepšil. Focus i starej, 1. generace, pokud ho nezhuntoval blb, je pořád radost řídit, hlavně se silnějším motorem...i benzínem.
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu
Mám Mondeo 2004 2,0 TDCI. Je to mé 14. auto, takže si myslím, že mohu objektivně hodnotit. Začal jsem na Trabantu a přes Audi, BMW, Mercedes, Fiat, VW, Opel atd... jsem ochutnal skoro všechny značky. Pro Mondeo jsem se rozhodl po zkušenostech s Focusem 1,8 benzin s (1998), s kterým jsem najezdil skoro 250 t. jen za olej, benzin a filtry. Prostě 0 (nula) závad. I výfuk je tam dodnes původní Motorcraft a pořád vesele jezdí (má ho dcera). Na Mondeu je navrtíno 108 t. a jen za olej naftu a filtry - zase 0 (nula) závad. Průměrná spotřeba 5,28. Je fakt, že do nafty přidávám aditivum Bishops-original. Za 1100 Kč se ošetří 3000 litrů nafty a můžu brát naftu kdekoli a bez obav. Žádná výměna rozvodů - doživotní řetěz a jiné vychytávky. Tak nevím, kde je zakopaný pes. A nové Mondeo 2007 - prostě luxus. Z vlastní zkušenosti vím, že nejvíce síry na Fordy pouští postižení majitelé VW PD. V březnu jsem byl s kamarádem v Holandsku se Superbem 1,9 PD 2003. Spotřeba 5,9 a to jsme jeli opravdu po dálnici do 140-ti max.. Pohodlí 1:1, hluk 3:1 ve prospěch Fordu. Kufr o 60 litrů větší - vítěz Ford. Koncernová auta VW se mi zdají nechutně předražená na to, co nabízejí. Takže mé subjektivní doporučení je, že s Fordem neprohloupíš. Navíc Fordy máme celá rodina. Od Káčka přes Fiestu po Mondeo. Ká - 180 tis. 0. Fiesta 150 tis. 1 homokinetický kloub a zámek kufru.
Jestli je TDCI stejne jako HDI od Peugeota, PSA tak uz to opravdu delaji od roku 1999 a sam jsem s HDi najel dost km, kamarad ma 406 HDi najeto 230tis km, bez problemu a na mobile jsou HDI co maji nalitano pres 700tis km:)
Je fakt ze 81kW Hdi neni moc zive, ale TDCi od forda je pry zivejsi, musim nekde otestovat:)
Diagnostika Vag Com 607 me u Forda bude fungovat, aditivum leji take, tak NO Problem:)
S Miradero souhlasim je koncernova auta jsou predrazena:(
Je fakt ze 81kW Hdi neni moc zive, ale TDCi od forda je pry zivejsi, musim nekde otestovat:)
Diagnostika Vag Com 607 me u Forda bude fungovat, aditivum leji take, tak NO Problem:)
S Miradero souhlasim je koncernova auta jsou predrazena:(
Golf TDi PD 74kW, 03.
Přesně tak, souhlas. Na Fordy nadávají většinou lidé, kteří nedokáží vyniknout jiným způsobem. A tím, že vychvalují nějakou jinou "rádoby honosnou značkou", si léčí mindrák třeba z toho, že neumí pravopis. A nebo životní kariéru dovršili jako prodejci u VW.Peete píše:TDCi Focus, docela prijemny svezeni
Naposledy upravil(a) Miradero dne 13 kvě 2008, 20:12, celkem upraveno 1 x.
No ač Fordy nemám rád a nechtěl bych ho domu,tak se musím přiklonit k tomu,že je to celkem slušný auto.Občas je opravuju,a co se týče motoru,tak bych neviděl problém.Kultivovanost chodu je neskutečná,navíc mají vlastní vychytanej systém ovládání turba,takže neřeší žádnej FAP nebo DPF kvůli emisím.Co se týká interiéru,tak je taky dost zajímavej a full s kůží opravdu nemá chybu.Takže pokud nemáš k Fordu osobní bariéru
tak hrr do něj.Bral bych ho radši než VW - nic proti