Tempomat Golf V - prosim o pomoc

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
borabora
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Tempomat Golf V - prosim o pomoc

Příspěvek od borabora »

Zdravim, chtěl jsem si dát tempomat do pětkovýho golfa 1.4 benzín rok 2007. Vyměnil jsem i jednotku pod volantem z OII ale tempomat nešel a svítilo pořád servo. Tak jsem vrátil všechno zpátky ale servo pořád svítí. Vag píše závadu stop limit řízení prosim poraďte. Díky Petr
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

projeď se a vytoč plnej levej udělej kolečko a plnej pravej udělej kolečko najedeš cca 5 km a servo by mělo zhasnout ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
borabora
Přispěvovatel

Příspěvek od borabora »

Ladas píše:projeď se a vytoč plnej levej udělej kolečko a plnej pravej udělej kolečko najedeš cca 5 km a servo by mělo zhasnout ;)
Myslíš nebo víš že to pujde jsem z toho docela neštastnej. :roll:
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

ked to nepojde tak základné nastavenia vo VAG a ideš :)
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
borabora
Přispěvovatel

Příspěvek od borabora »

Ladas píše:projeď se a vytoč plnej levej udělej kolečko a plnej pravej udělej kolečko najedeš cca 5 km a servo by mělo zhasnout ;)
Tak je to v pohodě, díky moc za radu si borec :)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

borabora píše:
Tak je to v pohodě, díky moc za radu si borec :)
NZ taky jsem na to na poprvé koukal jako vrána ale když je vše ok tak to zhasne samo ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“