Tempomat Golf V - prosim o pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tempomat Golf V - prosim o pomoc
Zdravim, chtěl jsem si dát tempomat do pětkovýho golfa 1.4 benzín rok 2007. Vyměnil jsem i jednotku pod volantem z OII ale tempomat nešel a svítilo pořád servo. Tak jsem vrátil všechno zpátky ale servo pořád svítí. Vag píše závadu stop limit řízení prosim poraďte. Díky Petr
projeď se a vytoč plnej levej udělej kolečko a plnej pravej udělej kolečko najedeš cca 5 km a servo by mělo zhasnout 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
NZ taky jsem na to na poprvé koukal jako vrána ale když je vše ok tak to zhasne samoborabora píše:Tak je to v pohodě, díky moc za radu si borecLadas píše:projeď se a vytoč plnej levej udělej kolečko a plnej pravej udělej kolečko najedeš cca 5 km a servo by mělo zhasnout

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower