čeština pro palubní počítač VW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čeština pro palubní počítač VW
Zdravím prosím mám dotaz mám passata r.v.1998 B5 a pomocí vagu704.1 bych tam chtěl do palub. pčítače dostat češtinu,ale vag v nabídce jazyků češtinu nenabízí jak na to ?Ve voze je orig.navigace neblokuje to?
Re: čeština pro palubní počítač VW
Přizpůsobení, kanál 4 hodnota 8, testování,uložení, jo a je to v palubcealík píše:Zdravím prosím mám dotaz mám passata r.v.1998 B5 a pomocí vagu704.1 bych tam chtěl do palub. pčítače dostat češtinu,ale vag v nabídce jazyků češtinu nenabízí jak na to ?Ve voze je orig.navigace neblokuje to?

Lukas001
Re: čeština pro palubní počítač VW
tento je spravnyLukas001 píše:Přizpůsobení, kanál 4 hodnota 8, testování,uložení, jo a je to v palubcealík píše:Zdravím prosím mám dotaz mám passata r.v.1998 B5 a pomocí vagu704.1 bych tam chtěl do palub. pčítače dostat češtinu,ale vag v nabídce jazyků češtinu nenabízí jak na to ?Ve voze je orig.navigace neblokuje to?, abys to nehledal v motorovce

- maros4341
- Aktivista
Odpovědi: 0
v cine predaju v jednej stvrti pekingu viac audin ako na slovensku za 10 rokov....waffen píše:lebo oni ešte stále nezistili že kopa audín a vw group sa predáva v SK a PL. hlavne že tam je chinakevino píše:asi nie. slovencinu tam nedavali urcite a na polaky tiez serudelfin píše:A je sance to zmenit na polstinu a slovenstinu ?
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
myslíš? ... skôr viac bicyklovmaros4341 píše:v cine predaju v jednej stvrti pekingu viac audin ako na slovensku za 10 rokov....waffen píše:lebo oni ešte stále nezistili že kopa audín a vw group sa predáva v SK a PL. hlavne že tam je chinakevino píše: asi nie. slovencinu tam nedavali urcite a na polaky tiez seru